Beauty Handen & Nagels

2 X Rode Nagellak

Ik was in mijn naggellak stash te zoeken naar een mooie herfstige rode nagellak toen ik deze twee lakjes tegen kwam. Uit welke tijd de Essence lak komt, ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee! Aan het flesje te zien is deze wel al oud.. De kleur, (dit is echt een vergeten lakje) sprak mij toch aan, en deed mij wel echt aan de herfst denken. Ik wist alleen niet of het nou rood zou zijn of bruin! Maar eenmaal mijn eerste nagel gelakt, was dit toch echt wel een mooie rode kleur! Hoe heb ik deze zo in de steek kunnen laten?
 2 x rode nagellak
 2 x rode nagellak
De lak was erg snel droog, en er is voor mij eigenlijk helemaal niets op aan te merken! Deze gaat zeker vaker gebruikt worden! Wat een mooie diepe kleur!
 2 x rode nagellak
De tweede kleur (van Idyl, Dio drogisterij) die ik tegen kwam had ik ook al een tijd liggen, en ik dacht dat er iets mee was.. Alleen wat precies dat wist ik niet meer. 2 x rode nagellak
Nadat ik heb flesje opendraaide merkte ik dat het kwastje er niet zo lekker soepel uitging, iets wat ik heel irritant vind! Als je twee handen nodig hebt om je nagels te lakken, is er iets niet goed! Vind ik.. Ook dekte deze nagellak echt voor geen meter! Op de foto draag ik zo’n 4 dikke lagen, en je bleef er door heen kijken! De kleur had zo mooi kunnen zijn, en qua glans is deze lak wel mooi.. Maar dat was er dus mee, deze kan voor mij gewoon in de prullenbak!

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  irene niec
  november. 2013 at 06:19

  Wel jammer van de tweede lak, want de kleur is wel erg mooi.

 • Reply
  Nena
  november. 2013 at 09:59

  Beide kleuren vind ik mooi 🙂

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  november. 2013 at 10:14

  ik vind ze allebei prachtig, maar jouw nagels zijn gewoon echt prachtig

 • Reply
  Michaela
  november. 2013 at 10:42

  Het Essence lakje is heel mooi, prachtige donkerrode vampy kleur!

 • Reply
  Saskia
  november. 2013 at 10:57

  Ze zijn allebei erg mooi! De eerste spreekt mij het meest aan!

 • Reply
  Nadine
  november. 2013 at 17:54

  Ah super zonde van de 2e! Ik heb dat ook wel eens gehad. Alsnog allebei super mooie kleurtjes! <3

 • Reply
  Jana Vmh
  november. 2013 at 19:48

  Jij hebt echt mooie nagels!!

 • Reply
  Maartje
  november. 2013 at 14:25

  Hele mooie herfstkleurtjes voor jouw prachtige nagels

Leave a Reply