Beauty makeup Review Swatch

3 Hema Lipproducten

Afgelopen weekend was ik in het winkelcentrum voor een cadeautje, toen ik het niet kon laten even snel de Hema binnen te wippen. Ik liep uiteindelijk met 3 Hema Lipproducten de deur weer uit. Waarvan 2 lipsticks + een lipliner, allemaal in bruintinten!

3 Hema Lipproducten

3 Hema Lipproducten longer lasting lipstick Hema Longer Lasting Lipstick 08

Zit in een slanke zwarte huls, gewoon simpel en strak. Waar je duidelijk op kan zien om welke lijn lipsticks het gaat.  Ik was op zoek naar een donkere bruine tint, die ook nog eens lang zou blijven zitten. Toen vond ik dat een mooi excuus, om even bij Hema te gaan snuffelen. Ik zag nummer 08 en dacht gelijk, die wil ik proberen!

3 Hema Lipproducten longer lasting lipstickDe lipstick is net als de huls, slank! Zelf vind ik het altijd weer even wennen, zo gewend als je kan raken aan de standaard vorm. Maar deze vorm brengt wel heel mooi strak aan. De kleur vind ik op het eerste gezicht al heel mooi! Was dan ook heel benieuwd naar de swatch, die had ik expres niet gedaan in de winkel.

3 Hema Lipproducten longer lasting lipstickDonkerbruin! Met evengoed een vleugje rood er doorheen.
3 Hema Lipproducten longer lasting lipstick 3 Hema Lipproducten longer lasting lipstickIk vind hem heel erg mooi, de kleur, het matte alles! Het enige waar ik op moet letten, is dat mijn lippen niet te droog moeten zijn. Anders krijg ik namelijk velletjes waar ik aan ga lopen bijten. De longer lasting lipstick blijft met gemak een aantal uren zitten en geeft nagenoeg niet af! Heel fijn..

Hema Pure Shine Lipstick bruin

Hema Pure Shine Bruin

Zag ik onderweg naar de kassa liggen, volgens mij, maar dit weet ik niet zeker, is dit een oude verpakking en werden ze daarom met een mooi prijsje aangeboden. De verpakking van deze lipstick is super simpel, grijs met een transparante dop. Het is niet lelijk, maar ook niet bijzonder.

HEMA Lip-1722

Ik zag door de dop heen, dat het om een bruine kleur ging,dus zonder twijfel nam ik ook deze mee. Toen ik het plastic er af haalde, en de dop viel het mij gelijk op wat voor finish het zou zijn. Oei…

HEMA Lip-1724

Je ziet gelijk dat er een zweem paars door het bruin heen zit, een paars metallic glans. Ook vond ik de kleur erg licht. Het zegt natuurlijk nog niets, maar ik werd er wel een beetje huiverig voor.

HEMA Lip-1737HEMA Lip-1739

De close-up vind ik er niet lekker uitzien op de een of andere manier. Het metallic paarse, tja daar hou ik niet zo van.. het flatteert niet. Terwijl het grijzige, wel interessant is. Maar nee, niet echt mijn ding.

HEMA Lip-1725

Hema Lippliner 22

Deze kon ook geen kwaad, als ik dan toch met bruine lipsticks aan de gang ging, kon ik ook maar beter een bruine lipliner hebben. Ze zien er het zelfde uit als de wenkbrauw potloodjes, alleen zonder borsteltje. (uiteraard)

HEMA Lip-1726 HEMA Lip-1727

Hier kan ik verder heel kort over zijn, wat een slecht potlood!! Ik heb van alles geprobeerd om er een beetje kleur vanaf te krijgen, maar hij geeft totaal geen kleur af? En al zeker geen bruin. De swatch op mijn hand, is volgens mij niet echt een swatch maar is de huid (geirriteerd) verkleurd door meerdere malen met het potlood er over heen te gaan. Ik heb hem ook op mijn lippen geprobeerd, maar niks.. nada.. 🙁

De Longer Lasting lipstick is van deze 3 Hema lipproducten echt, echt, mijn favoriet! Ik ben verbaasd dat ik deze nooit eerder geprobeerd heb, en wil hier nu zeker weten nog wel andere kleuren van.
Je kan hem in de winkel of online kopen voor €3,50 echt een koopje! ( voor de lipliner heb ik €1 betaald, en de Pure Shine kostte €2)

Volg tjuly op instagram Volg tjuly op FacebookVolgen jullie mij al?  Wil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke pagina

You Might Also Like...

19 Comments

 • Reply
  Mariska
  januari. 2016 at 09:14

  Ze staan je echt heel mooi! Vooral die eerste kleur past zo goed bij je 😀

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2016 at 11:07

   Dankjewel! 🙂

 • Reply
  Silkeblogs
  januari. 2016 at 11:05

  De eerste staat je echt ongelooflijk goed! x

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2016 at 11:07

   Ah zo lief Silke!

 • Reply
  lanphore
  januari. 2016 at 14:29

  je foto’s zijn zo mooi, hele goede kwaliteit, mag ik vragen welke camera je gebruikt? x

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2016 at 14:37

   Oh, dankjewel! Ik gebruik een Nikon d3x 😉 Maar die is helaas niet van mij 😉

 • Reply
  Manon
  januari. 2016 at 16:16

  Ik vind de eerste kleur erg mooi

 • Reply
  De Dotties
  januari. 2016 at 16:18

  De longer lasting vind ik erg mooi! Wat jammer van het lippotlood!

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2016 at 20:18

   Dankje! En ja, erg jammer 🙁

 • Reply
  Sheila
  januari. 2016 at 17:29

  Oh ja…. de lipliner. Ik probeer altijd eerst in de winkel de tester en het viel me daar al op dat je helemaal geen streep ziet! Echt waardeloos. Ik heb hem dus laten liggen en maar goed ook. De eerste keer vind ik ook mooi. De tweede lippenstift heb ik ook nog. Een oudje inderdaad. Niet die kleur precies, maar wel een lichtere. En hij staat eigenlijk best goed. Een subtiele kleur en mijn lippen blijven er lang zacht door/mee. Want ze drogen vaak uit en dan heb ik inderdaad velletjes. Erg jammer, want dan ziet de lippenstift er ook niet meer uit.

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2016 at 20:17

   Ik dacht nog wat kan er mis gaan qua kleur.. Maar heb er van geleerd, want deze lipliner was behoorlijk kansloos 😉 Ben wel benieuwd welke kleur je hebt 🙂 wel lekker dat hij je lippen zacht houdt!

 • Reply
  Natasja
  januari. 2016 at 18:18

  De HEMA lipliners vallen me vaak tegen. De lipsticks daarentegen vind ik wel geweldig!

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2016 at 20:14

   Ja, dat wist ik nog niet… Maar ik heb ervan geleerd 😉

 • Reply
  heidi
  januari. 2016 at 19:44

  Wat leuke lippenstiften.
  Mooie kleuren zijn het.

 • Reply
  jeapiebel
  januari. 2016 at 08:39

  ik heb deze twee lipsticks ook en ben er wel tevreden mee allebei en de eerste vind ik echt fijn in het gebruik. Jammer dat je de tweede lipstick minder vind. Vervelend zeg voor het potlood.

 • Reply
  Sabrina
  januari. 2016 at 10:41

  Wat jammer van de lippotlood.. de longer lasting lipstick vind ik super mooi! Ik kijk eigenlijk nooit om naar de lippenstiften van HEMA, ga ik snel een keertje doen!

  -x- Sabrina

 • Reply
  Saskia
  januari. 2016 at 20:01

  Ik vind dat je beide lipkleuren heel erg goed kan hebben. Bij de eerste look vind ik je ooglook ook onwijs mooi. Jammer van het potlood!

 • Reply
  Daisy
  februari. 2016 at 11:24

  De kleur van de long lasting staat je inderdaad erg goed! Ik gebruik van de hema altijd de wenkbrouw poeder (echt heeel blij mee) Ik denk dat ik ook maar eens een longlasting lipstick ga proberen…. Het potlood laat ik maar liggen 😉

 • Reply
  Aurély
  februari. 2016 at 14:12

  Vroeger kocht ik héél vaak makeup bij de Hema en over het algemeen was ik best tevreden over de kwaliteit. Maar de kleuren die je hebt gekozen zijn prachtig en ze passe ook héél goed bij je !

  Thanks for sharing 🙂

Leave a Reply