My Blog Ogen Review Swatch

3 Nieuwe mono’s van Catrice

Heb weer nieuwe spulletjes! Nieuwe mono’s ! Zijn jammer genoeg niet heel representatief om te fotograferen. Ze lagen bij Kruidvat in een bak, waar volgens mij iets aan het lekken was. Jakkes, alles plakte!

Dit zijn de mono’s die ik gevonden heb,

 

C02 Discreet Artist uit de Neo Geisha collectie

Vond de kleur er vooral heel lieflijk uitzien, vandaar dat ik hem meegenomen heb. Als kleur zou ik hem niet gebruiken, daar is hij mij te licht voor. Wel is het een mooi kleur hightlighter! Lekker wit/roze.. De pigmentatie is niet heel sterk, de swatch op mijn hand is echt een lekkere dikke laag.

3_Nieuwe_Mono's_Catrice_Neo_Geisha_Discreet_Artist_01

PNN_6777

490 Vanessa´s Paradise

De naam alleen al, Super!  Vind de kleur onwijs mooi, het is een hele diepe kleur met een mooie shimmer. De pigmentatie is heel sterk, je kan er dus echt mee knallen. Vind blauw tinten, bij mijn bruine ogen altijd een beetje eng. Maar deze kan heel goed denk ik, aangezien hij zo mooi donker is.

3_Nieuwe_Mono's_Catrice_Vanessa_Paradise_01

PNN_6776

 

520 Bonnie & Cloud

Spannende naam, zeker voor zo’n lieflijke paars / blauwe tint. Vind het een mooie zachte kleur, hij sprak mij gelijk aan! Hij is vrij zwak gepigmenteerd, maar ik ben er wel blij mee! Ik denk dat je er wel wat moois van kan maken! Hij matched ook goed met mijn nagellakje, zie ik nu.. De nagellak die ik draag op de swatch is Ciate – Sugar Plum

3_Nieuwe_Mono's_Catrice_Bonnie_&_Cloud_01

PNN_6774

Alle 3 de mono’s zijn niet meer verkrijgbaar, dus je moet er al echt tegen aanlopen in zo’n grabbelbak. Met dus het nadeel dat ze al beschadigd, of plakkerig kunnen zijn zoals bij mij. Het voordeel is, dat je ze voor veel minder kan kopen gemiddeld koste deze 3 mij zo’n €1,- per stuk. Lekker goedkoop dus.

Dus mocht je ze willen, Kruidvat heeft ze misschien nog wel ergens liggen!
De adviesprijs van Catrice voor mono’s is €2,89. Maar aangezien ze uit de huidige collectie zijn kan je ze waarschijnlijk voor minder kopen!

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  mei. 2013 at 08:59

  bonnie en cloud vind ik echt heel speciaal!

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2013 at 09:32

   Grappig, want ik las bij jou dat je niet heel veel met de mono’s van Catrice hebt 🙂 Bonnie en Cloud vind ik ook een aparte mooie kleur..

 • Reply
  Diolifestyle
  mei. 2013 at 10:24

  Mooie kleurtjes!

Leave a Reply