Haarverzorging My Blog Review Verzorging

3 X Review Nivea Shampoo

Ik ben altijd op zoek naar de juiste shampoos voor mijn haar. Nivea shampoos had ik nog nooit geprobeerd, ondanks dat je ze gewoon in de supermarkt kunt vinden! Mijn haar is vrij vervelend met bepaalde shampoo merken, vaak resulteert een goedkope shampoo in een stugge bos touw of juist een vieze vette zooi! Dit heb ik trouwens al zo lang als ik mij herinneren,  dus ook voor ik mijn haar verfde..

Color Protect 3 X Review Nivea Shampoo-2Over de verpakking van deze, en de twee andere shampoos valt weinig te zeggen.. Het zijn ‘gewone’ shampooflessen. Niets bijzonders.. 3 X Review Nivea Shampoo-2Deze Color Protect shampoo beloofd je kleur beter te behouden, glanzend en al! Ook zegt Nivea dat het haar er zacht van wordt! Ik heb deze shampoo nu bijna opgemaakt, dat zegt voor mij dat er niet veel mis mee is. Mijn haar word er inderdaad zachter van, of het de kleur echt behoud.. Nee dat denk ik niet, maar dat het mijn haar zacht maakt vind ik al fijn! De shampoo is een vrij stevige substantie, wit met een gezellige shimmer er in. De geur vind ik ook fijn, fris! Het schijnt granaatappel te zijn, maar die heb ik er eigenlijk niet in geroken. De eerste gedachte bij de geur was, hmm een hotel lucht.. Dat ruikt best lekker!

Volume Sensation3 X Review Nivea Shampoo-2Deze shampoo zou je haar meer volume geven, en uiteraard ook weer een mooie glans geven. De shampoo zelf is transparant, en vrij waterig.3 X Review Nivea Shampoo-2 Toen ik de foto’s aan het maken was moest ik met deze shampoo vrij snel zijn, want hij gleed onwijs snel van mijn hand af! De geur is sterker dan die van de Color Protect, maar wederom weer lekker fris. Ik heb gelezen dat er bamboo extract in zit, dat is niet de geur die ik rook. Maar dat maakt mij niet zoveel uit, als het maar lekker ruikt. Waarnaar dan ook! De eerste keer dat ik deze shampoo gebruikte, werd mijn haar tijdens het wassen al heel stroef! En ik dacht gelijk, dit is niets. Maar dat mijn haar eenmaal opgedroogd was, was het echt verrassend zacht geworden! Dit had ik niet meer verwacht, en was daar dan ook erg blij om! De shampoo heeft mijn haar niet verzwaard, en het voelde ook wat lichter/luchtiger. Echt volume gaf het niet, maar misschien als je dunner/minder haar hebt dat het wel werkt. Aangezien mijn haar er wel luchtiger van is geworden?

Diamond Gloss 3 X Review Nivea Shampoo-2De naam zegt het al, een diamanten glans is de bedoeling van deze shampoo! De shampoo is wit, zonder shimmer maar gewoon melachtig wit, en vrij dun!3 X Review Nivea Shampoo-2Deze shampoo, hij ruikt lekker. Ik rook een sterke citrus geur, deze vervliegt gelukkig wel snel na het wassen. Maar ik vond niets mis met de geur. Verder kan ik er weinig over melden, ik heb hem 2 a 3 keer gebruikt. Wat een ramp deze shampoo voor mijn haar! Waar Nivea beloofd, je beschadigde haar mooi glanzend te maken. Werd mijn haar er onwijs dof van! De ochtend na het wassen (ik was mijn haar vaak ’s avonds) had ik erg veel jeuk op mijn hoofd, heel vervelend! En het was dus erg dof geworden, de glans die ik nog van mijzelf heb was helemaal verdwenen. Ook werd mijn haar bij mijn hoofdhuid heel snel vet, vet haar zonder glans.. bah! Deze wou ik dus gelijk in de prullenbak gooien, tot mijn vriend zei dat hij hem wel wilde gebruiken. Hij heeft hier geen klachten over gemeld, dus ik denk dat hij geen jeuk op zijn hoofd gekregen heeft!

Mijn conclusie.. Ik vind het geen bijzondere shampoos, maar mocht ik vergeten zijn om shampoo te kopen in de drogisterij is zijn zeker Color Protect & Volume Sensation goede supermarkt alternatieven! Ik zal ze dus niet kopen omdat ik ze heel graag gebruik, maar het zijn wel fijne backup shampoos! (behalve diamond gloss, deze zal ik nooit meer aanschaffen. Dan maar niet mijn haar wassen! )De prijs was volgens mij €2.30

 

You Might Also Like...

20 Comments

 • Reply
  Tess Evea
  november. 2013 at 05:59

  Ik vind het zelf ook niet zo bijzonder!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  november. 2013 at 08:06

  ik heb de volume shampoo en vind hem niet zo heel fijn eerlijk gezegd.. heb niet echt het gevoel dat hij mijn haar schoonmaakt en laat dat nu de nummer 1 taak van een shampoo zijn :p

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 09:09

   ohh dat is ook geen fijn gevoel!

 • Reply
  Nena
  november. 2013 at 08:07

  Ik ben zelf niet zo’n fan van Nivea. De geur staat me niet zo aan en ik gebruik gewoon veel liever die van Elsève 🙂

 • Reply
  Jana Vmh
  november. 2013 at 09:34

  Ben ook niet zo overtuigd

 • Reply
  martina
  november. 2013 at 11:03

  ik vind die van guhl wel fijn!

 • Reply
  Ayla
  november. 2013 at 15:24

  Ik heb zelf een tijdje de diamond gloss van Nivea gebruikt en vond hem eigenlijk ook niet heel bijzonder. Ik moest hem wel langer gebruiken omdat ik een 3-pack in een aanbieding had gekocht. Gelukkig komt de jeuk en dofheid die jij beschrijft me niet heel bekend voor. Jammer dat de perfecte shampoo ook hier niet tussen zat!

 • Reply
  Jhemyla
  november. 2013 at 21:00

  Ik heb ze ook maar vind het eigenlijk geen fijne producten.

 • Reply
  De Dotties
  november. 2013 at 23:23

  Wat jammer! Bij mij werkte de Diamond Gloss echt heel goed. Hij maakte mijn haar echt zacht en het glansde ook heel mooi.

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 09:08

   het zal ook wel aan mijn haar liggen 😉

 • Reply
  Beautyjuf
  november. 2013 at 08:59

  De shampoos van Nivea vind ik ook niet bijzonder, maar wel erg fijn! De prijs-kwaliteitverhouding vind ik prima!

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 09:10

   de prijs is inderdaad wel fijn.. 😉

 • Reply
  Saskia
  november. 2013 at 09:05

  Deze heb ik ook weleens gehad maar ben er ook niet dolletjes over.

 • Reply
  robin
  november. 2013 at 10:18

  he wat balen van die jeuk! :O ik vind nivea niet zo fijn. ik vind aussie wel goed ^^

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 10:43

   Aussie heb ik nog nooit geprobeerd! En die jeuk, was echt niet grappig 😉

 • Reply
  Marloes
  november. 2013 at 12:09

  Jammer dat ze tegenvallen. Ik ben ook niet zo’n fan van nivea shampoo’s. Leuke blog heb je trouwens!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  november. 2013 at 13:56

  Ik heb ze allemaal ooit geprobeerd, en ik was van alledrie content 🙂 Zo zie je maar, Nivea doet ’t niet slecht bij mij!

 • Reply
  Maxime
  november. 2013 at 08:55

  Fijne review! Het klinkt niet erg bijzonder, dus ik zal ze zelf niet snel aanschaffen.

 • Reply
  Rosie
  november. 2013 at 07:15

  Ik vind de shampoos van Nivea ook altijd wel prima maar echt bijzonder idd niet, maar welke shampoo is dat nou wel?! Ik heb hele dure geprobeerd, ik heb hele goedkope geprobeerd maar echt een groot verschil in de kwaliteit van mijn haren merk ik eigenlijk nooit..

  Jammer is dat! Veel liefs!

 • Reply
  Suzanne
  november. 2013 at 12:51

  Ik heb de blauwe heel erg vaak. Ik ben wel tevreden eigenlijk:)

Leave a Reply