FOTD Lippen

5 Winter Favorieten – Lipsticks

In de winter veranderen ook vaak de make-up trends, maar ook onze eigen keuze veranderd dan vaak. We kiezen minder snel voor fleurige oogschaduw, of die prachtige kleurige lipsticks. Dat is iets wat ik laatst merkte in mijn 5 favoriete lipsticks van de afgelopen maanden. Deze wilde ik graag met jullie delen in deze post. Mijn 5 Winter Favorieten , lipsticks. Sommige hebben jullie misschien al eerder gezien op Tjuly, maar sommige heb ik nooit eerder laten zien.

5 Winter Favorieten

Lippen zonder lipstick
Mijn lippen zonder iets er op.

Yves Rocher Grande Rouge – 72 Rose Hale

Yves Rocher Grande Rouge 72 Rose Hale Yves Rocher Grande Rouge 72 Rose Hale
Vind ik een heerlijke kleur die elke dag gedragen kan worden. Voor mij een soort my tips but better! De Grande Rouge lipsticks van Yves Rocher dekken goed en drogen mijn lippen niet uit.

W7 Mega Matte Lips Sinful

5 winter favorieten Mega Matte Lips Sinfull 5 winter favorieten Mega Matte Lips Sinfull

Heb ik nu ook al weer een tijdje in mijn handtas, smeert lekker makkelijk, en blijft heel goed zitten. Droogt ook mooi matte op! Hier heb ik ook een bruintint van, die draag ik ook met regelmaat! Matte roze, maar totaal niet barbie-ish

Chanel Rouge Allure Velvet 34 La Raffinee

5 winter favorieten Chanel Rouge Allure Velvet 34 La Raffinee 5 winter favorieten Chanel Rouge Allure Velvet 34 La Raffinee

Deze blijft ook terugkomen, ik denk dat dit nog steeds mijn all time favorite is! De lipstick lijkt ook bijna altijd anders (door het licht) lijkt ze soms echt bruin, soms roze.. Ik ben nog steeds verliefd! Over La Raffinee heb ik ook eerder een review geschreven.

Catrice Check & Tweed LE Velvet Lip Colour Brit Chick

5 winter favorieten Catrice Check & Tweed LE Velvet Lip Colour Brit Chick 5 winter favorieten Catrice Check & Tweed LE Velvet Lip Colour Brit Chick

Brit Chick heb ik nooit gereviewd op TJULY maar gebruik ik de laatste tijd toch regelmatig. Vrij donkerbruin, wat soms heel flets of grauw maakt. Maar met de juiste make-up, vind ik het een hele fijne kleur. Het voelt op de een of andere manier stoer!

Yves Rocher Cherry Oil 52 Cerise Noire

5 winter favorieten Yves Rocher Cherry Oil 52 Cerise Noire 5 winter favorieten Yves Rocher Cherry Oil 52 Cerise Noire

Vind ik heel mooi! De vampy donkere kersenkleur is echt een winterkleur. Enige nadeel is, dat hij niet zo goed dekt, en mijn liplijn vaak helemaal niet. Maar de kleur blijft mij toch trekken. Deze komt uit de Cherry Oil lijn, waarin ik alle kleuren swatch.

5 winter favorieten - Winterse Lipsticks

Dit zijn mijn 5 winter favorieten, qua lipsticks. High-end en budget door elkaar. Stuk voor stuk draag ik ze met regelmaat, de een heus wel wat vaker dan de ander. Ik vind het zelf wel redelijk divers qua kleuren en tinten, ook is het nu eindelijk iets meer buiten mijn comfort zone. Waar ik normaal veel meer voor echt nude ging, valt de Catrice lipstick daar al helemaal buiten evenals de donkere Yves Rocher.

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    manon
    december. 2015 at 17:56

    Wat een mooie kleurtjes!

Leave a Reply