My Blog Review Swatch

Action Blushes

Ik moest gister even snel naar de Action, om een vulpen te kopen voor het nichtje van mijn vriend. Toen ik daar toch was, kon ik het niet laten even snel bij de make-up te kijken. Er was weinig wat mijn aandacht trok. En aangezien ik echt heel weinig tijd had, heb ik daar ook niet langer staan kijken dan 1 minuutje. Snel griste ik twee blushes mee, op weg naar de kassa nog wat elastiekjes en rekende ik af.  Action BlushesDe kleuren die ik meenam, 033 Brown & 862 Rose! De verpakking is simpel, de een is vierkant de ander rond. De deksel is bij beide transparant, zodat je makkelijk kan zien welke kleur je pakt. Als je beide verpakkingen open maakt, hebben ze een extra vakje. Waar een applicator in zit + een spiegeltje, handig voor onderweg! Action BlushesAction BlushesBeide blushes hebben een lichte shimmer, ik ben erg benieuwd!Action BlushesDe swatches, ik moet zeggen.. Dit had ik totaal niet verwacht, dat er uberhaupt kleur vanaf kwam! En wat voor kleuren, ik vind ze beide erg gepigmenteerd. De roze heeft ook een erg mooie glans!Action BlushesHier heb ik 033 Brown op, een mooie donkere perzik kleur. Bij mijn huidskleur vind ik deze blus goed kleuren. Al denk ik dat hij bij wittere huidjes een beetje donker is?Action BlushesHier heb ik 862 Rose op, een mooie zachte roze blush met een gezonde glow!

Ik vind beide blushes goed gekeurd! Ze geven een mooie kleur af, zijn sterk gepigmenteerd! Als je, je bedenk dat ze nog geen euro per stuk kosten… Wauw… Ik wou dat ik gekeken had of er nog andere kleuren waren!
Hebben jullie wel eens Action blushes geprobeerd?

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Myrna
  januari. 2014 at 17:43

  Deze zien er zeker goed uit zeg, ze zijn allebei mooi! Heb zelf nog geen blush of make-up van Action maar heb er wel erg goede dingen over gelezen. En dat voor zo weinig geld!

 • Reply
  me
  januari. 2014 at 22:21

  Ik ben gek op de kleur Rosewood van dit merk, subtiel en mooi voor dagelijks gebruik en dat kleine prijsje is dan helemaal fijn.

 • Reply
  Jana Vmh
  januari. 2014 at 22:26

  Ik vind die roze erg mooi 🙂 Die andere zou te donker zijn voor mij.. fijne review! 🙂

Leave a Reply