Lippen My Blog Review

Action – Lipgloss Palette

Van een Action Lipgloss Palette verwacht ik eigenlijk niets! Ik heb ze meegenomen om te kijken wat ik er van vind, en mocht ik het niets vinden.. Dat kan gelukkig met Action prijzen! We zullen het wel zien toch..

Het palette ziet er vrij strak uit, is rechthoekig en je kan goed de kleuren zien als hij gesloten is. Het zou ook een heel handzaam formaat zijn voor in je tas! Eenmaal open geklapt, heb je aan de ene kant een smal spiegeltje, het kwastje en een ronde uitsparing? Heb geen flauw idee waar deze voor dient? Misschien weet een van jullie het? De andere zijde, bevat 6 vierkantje lipglosjes. Het zijn vrij diepe bakjes, dus bij elkaar heb je veel lipgloss!
(Ik heb trouwens het palette verkeerd om op de foto, dus ik doe de volgorde van de kleuren op dezelfde manier.
Shoplog_Action_02

Action Lipgloss Palette-2

Action Lipgloss Palette-3

Action Lipgloss Palette

Action Lipgloss Palette-4

Action Lipgloss Palette-6

Action Lipgloss Palette-5
Dit zouden de kleuren op de juiste volgorde moeten zijn. Ik vind de eerste gloss, de rode zelf wel mooi! Hij is redelijk sterk gepigmenteerd, het is mooi rood! (Je ziet dat de kleuren een verloop hebben van rood, naar roze, naar perzik..)De opvolgende kleuren vind ik wel tegelvallen, en denk ook niet dat ik ze veel zal gebruiken. Ik hou al niet zo van lipgloss, en tja als de kleuren je niet zo aanstaan, dan zal het hem toch niet worden. Wat mij wel opviel was, dat de lipgloss niet zo onwijs plakkerig was op mijn lippen. Dat vind ik wel echt een pluspunt. Ik vind het helemaal een vreselijk gevoel, van die “natte lippen” lipgloss. Snappen jullie wat ik bedoel?
De lipgloss palette is te koop bij Action Ze zijn te koop voor €0.99  (er zijn verschillende kleuren.)

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Beautyjuf
  juli. 2013 at 07:14

  Ik heb laatst met deze palettes in mijn handen gestaan. Uiteindelijk teruggelegd in het schap. Ik vind dat je een positieve review schrijft, maar ondanks dit vind ik het fijn dat ik ze niet heb gekocht.

  • Reply
   Tjuly
   juli. 2013 at 07:16

   Nou echt positief is het niet.. ik vind dat er te weinig kleur aan zit, behalve de eerste.. die gaat nog wel.. 😉 maar je mist niets als je ze niet gekocht hebt hoor!

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  juli. 2013 at 07:55

  Jammer dat er niet zoveel kleur vanaf komt (:

  • Reply
   Tjuly
   juli. 2013 at 10:21

   inderdaad… maar het blijft action he 😉

 • Reply
  F&F
  juli. 2013 at 10:07

  Ik vind ze allemaal erg op elkaar lijken, of ben ik de enige? Behalve dan die eerste, die is wel mooi.
  Toch nog best goed voor een Action palette!
  x

  • Reply
   Tjuly
   juli. 2013 at 10:21

   dat klopt ook wel, dat de kleuren erg op elkaar lijken.. maar je ziet wel een beetje verschil tussen de roze en de perzik achtige kleuren..

 • Reply
  Nathalie
  juli. 2013 at 12:43

  Erg leuk! Ik hou altijd wel van wat zachtere tinten. Mooi prijsje ook! 🙂

 • Reply
  Keytothefuture
  juli. 2013 at 19:39

  Ik vind het zelf wel fijn dat ze niet zo knal zijn eigenlijk. Ik ben niet zo van de opvallende lippen haha.

Leave a Reply