Lippen My Blog Review Swatch

Action Long Lasting Lipsticks

Deze Action long lasting lipsticks maakte mij nieuwsgierig, toen ik langs het cosmetica vak in de Action liep. Dus nam ik er gewoon maar een mee, voor de bekende Action prijzen hoeven we het immers niet te laten toch! Ik heb geen idee welke ik precies heb, qua naam of nummer.. Ik kan daar namelijk niets van terug vinden? Voor mij zijn het Roze & Perzik!De ene kant van de lipstick heeft een transparante gloss, de andere kant daar zit de vloeibare lipstick in. Op het midden stuk van de lipstick staat Max & More gedrukt op het zilver. Simpele verpakking, niets bijzonders..Action Long Lasting LipstickAls je ze open draait, zie je een kleine lipgloss applicator. Persoonlijk vind ik hem niet zo fijn. Ik vind de applicator te klein, ook neemt hij voor mijn lippen veel te weinig op! Ik denk dat ik hem wel drie a vier terug moest in de huls om er meer uit te halen. En dan heb ik nog niet eens zo’n onwijze mond..? Action Long Lasting LipstickToch was ik wel erg benieuwd naar de kleuren, en vooral de houdbaarheid! Werken ze echt, of klinkt het alleen maar leuk.Action Long Lasting LipstickAls eerste zie je de transparante gloss, deze is helemaal transparant. Bevat ook geen enkele shimmer! Als tweede heb ik de Roze aangebracht, ziet er mooi uit! Een mooie donker roze kleur! De derde swatch, de Perzik.. Die lijkt wel meer een gel structuur te hebben. Deze kleur wil ook niet mooi egaal verdelen, lastig! Wel vind ik de kleur die hij afgeeft mooi. Helaas, de Perzik kleur heb ik als eerste aangebracht op mijn lippen, maar toen ik hem eenmaal een beetje egaal gekregen had. Wilde ik een de transparante gloss er overheen aanbrengen, begint de lipstick ineens helemaal op te lossen! Het werden allemaal kleine rulletjes, en liet op veel plekken gewoon los!Action Long Lasting LipstickToch nog maar de Roze variant geprobeerd, en NIET de gloss aangebracht. De kleur is best ok, snel een foto gemaakt. En de gloss aangebracht, ja hoor weer gebeurde het zelfde! Dit product van Action is dus echt niet goed gelukt! Helaas, want de kleuren vond ik wel erg mooi!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  MAnon
  februari. 2014 at 10:43

  wat een mooie kleur, jammer dat je die andere niet hebt laten zien!

 • Reply
  Esra
  februari. 2014 at 01:45

  prachtige roze kleur! X

Leave a Reply