Handen & Nagels My Blog Review

Action Stripers – Printjes!

Laatst zag je in mijn Action Shoplog deze Action stripers al voorbij komen. En heb ze nu eindelijk eens gebruikt! Het begon uiteraard lekker bibberig, en werd een kliederboel! (ik lak mijn nagels altijd gewoon hangend op de bank) Nu ben ik er maar even goed voor gaan zitten, want het moest wel een beetje netjes worden! Ik heb nu niet alle kleuren gebruikt die ik heb, heb de witte namelijk even gelaten voor wat het is. Deze kleuren heb ik gebruikt, Purple – Black – Bronze – Lilac -Créme

Action Stripers

Action Stripers

Ik wist voor ik begon nog niet precies wat ik wilde maken, vandaar dat ik verschillende printjes heb gemaakt. Eigenlijk is het voor mij persoonlijk wel wat te druk, elke nagel iets anders! Maar aangezien ik op elke nagel de zelfde basis kleur heb gebruikt, valt het ansicht wel mee hoor! Ook blijven de kleuren in de zelfde sferen..

Ik vind de flesjes van de MAX stripers best handig, ze zijn lang en slank. ook zijn ze best gevult, dus je zal er lekker lang mee doen!
Action Stripers
Action Stripers
Uiteraard hebben de stripers een lang dun kwastje. Had opzich wel nog een slag dunner gemogen van mij. Ik moest echt wel opletten dat ik het kwastje goed afstreek, anders krijg je dat het misschien ineens meer wordt dan je hoopte.

Action-Stripers-04
Op mijn duim heb ik geprobeerd een soort bloemetjes te maken, dat is niet echt gelukt.. Maar desondanks staat het wel gezellig!
Action Stripers
Hier zie je hoe ik de andere nagels heb versierd. Een luipaard printje op mijn wijsvinger… Mijn middel/ring vinger én mij pink heb ik lijntjes gegeven. Allemaal andere varianten zoals je ziet. Het viel mij nog mee, ik heb normaal niet een onwijs vaste hand. En als ik het forceer word het vaak alleen maar erger! Deze keer moet ik zeggen, het ging goed!
Action Stripers
De MAX stripers zijn verkrijgbaar bij Action
Ze kosten €1.35 per doosje van 3 stripers! Ze zijn dus onwijs goedkoop, en kwalitatief best fijn!

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  juni. 2013 at 07:05

  Ik moet echt dringend eens een bezoekje brengen aan de action, ik ben er nog nooit geweest en ik zie altijd van die leuke en goedkope spulletjes voorbij komen

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 15:03

   ahh soms hebben ze wel leuke dingen.. 😉 Die stripers zijn wel leuk he!

 • Reply
  Dionne
  juni. 2013 at 09:43

  wat super leuk!

 • Reply
  Inez
  juni. 2013 at 13:18

  Die gestreepte nagels vind ik heel leuk, ik moet dringend eens naar action!

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 15:03

   😉

Leave a Reply