Handen & Nagels My Blog Swatch

Bourjois – Amande Defile & Coton Sur Ton + Swatches

Het hele jaar hebben we deze kleur al overal in gezien, ook op Tjuly.nl is hij regelmatig gespot.. Mint! Ik vind het zo’n heerlijk kleurtje, zelfs nu het al ver na onze zomer is. Ik wil jullie graag nog zo’n mooi kleurtje laten zien, voor de winter echt toeslaat! Ik ben echt gek op mint kleurige nagellakjes! Bourjois Amande Defile & Coton Sur Ton zijn er beide al een tijdje, ze zijn in het voorjaar van 2013 in de So Laque Glossy collectie uitgekomen. Maar ze zijn online nog volop verkrijgbaar!Bourjois - Amande defile - Cot Sur ton-11De flesjes van Bourjois nagellak zien er altijd erg mooi uit, ze zij vrij lang en ik vind ze ook best wel sierlijk! De eerste kleur die ik jullie wil laten zien is de mintkleur waar ik het al over had, Amande Defile een prachtige pastelkleur, die ik maar wat graag wil uittesten. Wat mij opvalt als ik wil gaan lakken, de lak zelf is onwijs dun! Ik moest heel erg opletten, dat ik niet teveel lak op mijn nagel deed. Anders zou het gaan ‘lopen’ Als je eenmaal weet hoe je hem moet doseren, gaat het lakken goed! Nadat mijn eerste nagel gelakt was, dacht ik gelijk wat een flut lak! Amande Defile  is bij de eerste laag behoorlijk transparant, en je lakstrepen vloeien niet zo mooi in elkaar. Waardoor je lelijke strepen ziet.. Keurig mijn nagels gelakt, een tweede laagje en ze werden gelijk een stuk mooier! Zou het dan toch nog wat zijn..? Ja hoor, na de tweede laag was de kleur al zoveel helderder en krachtiger! Wauw ik vind hem nu eigenlijk wel heel mooi worden. Toch nog voor een derde laagje gegaan, en het resultaat…. Wauw! Ik vind het erg mooi, je moet er wel wat voor over hebben (a la drie laagjes lak) maar dan heb je ook wel wat!Bourjois - Amande defile - Cot Sur ton-14Hier zie je Amande Defile duidelijk.

Het tweede lakje uit deze Lente So Laque Glossy collectie is Coton Sur Ton. Op het eerste gezicht lijkt het een gewoon wit lakje, wat evenals Amande Defile heel erg transparant is bij de eerste laag. Maar ook van dit lakje heb ik drie laagjes gebruikt. Wat het resultaat is, nou om te zeggen dat het een gewoon wit lakje is. Dat klopt niet helemaal! De lak lijkt wel gebroken wit, melk-achtig.. Ik zou niet precies weten hoe ik hem anders zou moeten omschrijven eigenlijk.Bourjois - Amande defile - Cot Sur ton-15Hier zie je Coton Sur Ton duidelijk.

De formule van So Laque Glossy collecties bevat vinyl voor extra glans, of het door vinyl komt zou ik niet weten.. Maar de glans is wel verbluffend, daar zou je dus geen topcoat voor nodig hebben bij deze lakjes. Volgens Bourjois zouden de lakjes 10 dagen blijven zitten zonder te chippen, dit weet ik echt niet. Ik laat nooit zolang de zelfde kleur op mijn nagels. Maar het is inderdaad wel een sterke lak, die niet gelijk chipt als je ergens tegen aan komt.Bourjois - Amande defile - Cot Sur ton-13Oja, als je denkt wat heeft ze met de accentnagel gedaan.. Ik heb met de ‘andere’ kleur stipjes gezet. Maar die zie je eigenlijk niet terug omdat de lakjes dus zo transparant zijn! Ik denk dat het met een golden rose kleur ook prachtig matcht!

Bourjois So Laque Glossy kost € 7,99 bij deze webshop

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Lidewij
  oktober. 2013 at 05:59

  Oeh, die mint groene vind ik echt prachtig!

 • Reply
  Nena
  oktober. 2013 at 06:54

  die mint is leuk!

 • Reply
  Manon
  oktober. 2013 at 07:56

  Mooie kleur!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  oktober. 2013 at 08:11

  ik vind ze allebei erg leuk, ik ben wel fan van pastel!

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  oktober. 2013 at 08:41

  Dat mintkleurtje heb ik zelf ook, hij is echt erg mooi!

 • Reply
  Deb
  oktober. 2013 at 09:05

  Mooie lakjes, ik ben zelf ook helemaal gek op mint lakjes! Ik kan daar geen genoeg van krijgen.

 • Reply
  Fashionadvies
  oktober. 2013 at 09:14

  mooie kleurtjes vooral dat mint groen!

 • Reply
  Jhemyla
  oktober. 2013 at 20:52

  Wat een mooie kleurtjes, al vind ik ze meer voor de lente/zomer.

 • Reply
  Anna
  oktober. 2013 at 11:37

  Wat heb je prachtige nagels!
  Mooie kleur lak trouwens, die groene 🙂
  X

 • Reply
  Bychristiana
  december. 2013 at 19:10

  Erg mooi, fijne combinatie ook. En goed dat ze allebei mooi dekken. Ik draag zelf heel vaak mintgroen op de nagels.

Leave a Reply