Beauty makeup Wenkbrauwen

Anastasia Dipbrow Pomade

Dit product stond al tijden op mijn wishlist, Anastasia Dipbrow Pomade. Alleen hield de Nederlandse prijs mij toch echt tegen, waarom €28,- betalen, als het in Engeland maar €12,- kost? Zulke prijsverschillen vind ik altijd een beetje te groot, is het nou dat het een paar euro scheelt, dan maar ik mij daar niet zo druk om. Maar in dit geval is het meer dan het dubbele!

Anastasia Brow Dip Pomade Dark Brown

Een dag voor kerst besloot ik het gewoon te doen, ik gooide eindelijk de Dipbrow Pomade in mijn virtuele mandje bij Beautybay! Door mijn getreuzel met bestellen (wie besteld er nu iets met de kerstdagen/oud en nieuw) duurde het wel iets langer, voor ik de spulletjes in huis had. Maar dat is mijn eigen schuld.. Slechte timing!

Anastasia Brow Dip Pomade Dark Brown
Anastasia Brow Dip Pomade Dark Brown

Anastasia Dipbrow Pomade

Het uiterlijk van Anastasia Dipbrow Pomade ziet er keurig uit. Het product zit in een glazen potje, iets wat je ook vaak ziet bij gel eyeliners etc. Op de zwarte dop, staat het logo van Anastasia Beverly Hills. Ik vind het mooi! Op de achterkant kan je zien welke kleur pomade je hebt, ik heb dark brown gekozen. Gewoon een gokje, al twijfelde ik wel een beetje tussen dark brown en chocolate.

Anastasia Brow Dip Pomade Dark Brown
Anastasia Brow Dip Pomade Dark Brown

De dipbrow pomade ziet er eigenlijk uit als een medium bruine gel eyeliner. Ook doet het mij denken aan de Maybelline Color Tattoo’s! Anastasia Brow Dip Pomade Dark Brown
Anastasia Brow Dip Pomade brush

Het leek mij wel handig, gelijk een kwast mee te bestellen. Ik ben voor de ‘normale’ versie gegaan, je hebt namelijk ook een travelsize kwast. De schuin afgesneden kwast voelt lekker stevig aan en heeft een mooie dikte. Hij is niet te dik of dun namelijk, niet geheel onbelangrijk vind ik. Aan de andere kant van de kwast zit een spooly, waarmee je je wenkbrauwen kunt door borstelen voor én na het gebruik van Anastasia Dipbrow Pomade.

Anastasia Brow Dip Pomade Dark Brown swatch

De swatches van het product vielen mij niet tegen, je ziet hoe de kleur en dekking is als je hem dik aanbrengt (links) en aan de andere kant zie je zachte veegjes (rechts)  Qua kleur denk ik wel dat ik de goede keuze heb gemaakt!

Aangezien ik eigenlijk alleen maar gewend ben mijn wenkbrauwen bij te werken met potlood, was het de eerste keren wel even wennen, maar nu moet ik zeggen, ik vind het een top product! Hebben jullie ervaring met de Dipbrow van Anastasia?

Deze heb ik aangeschaft via Beautybay voor €11,- (ik zag dat hij nu €12,- kost)

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Manon
  januari. 2015 at 16:56

  k hoorde hier al veel goede dingen over!

 • Reply
  Svenja
  januari. 2015 at 09:52

  Hoor zoveel goede reacties over dit product! En de swatches zien er ook super uit. Wellicht dat ik dit product binnenkort ook ga aanschaffen, alleen jammer dat je ze alleen online kan bestellen, vind het altijd zo lastig de goede kleur voor mijn wenkbrauwen te vinden!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  januari. 2015 at 17:02

  Het zou voor mij eerst ook wennen zijn waarschijnlijk, maar het klinkt wel prima!

 • Reply
  Chahrazad
  januari. 2015 at 21:20

  Ben benieuwd hoe het staat als je het gebruikt. Maar het ziet er verder goed uit.

  x

Leave a Reply