Handen & Nagels My Blog Style

Anouk – Eurovisiesongfestival 2013

Anouk Teeuwe (Den Haag, 8 april 1975), bekend onder haar artiestennaam Anouk, is een Nederlands zangeres.

Anouk wordt gezien als de populairste rockzangeres van Nederland. In 1997 brak ze door met de single “Nobody’s Wife” en sindsdien heeft ze met vele nummers in de Nederlandse en Belgische hitlijsten gestaan. Enkele van haar grootste hits zijn “R U Kiddin’ Me”, “Michel”, “Girl”, “Lost”, “One Word”, “I Don’t Wanna Hurt”, “Modern World”, “Three Days in a Row” en “Woman”.     (wikipedia)

Onze eigen Haagse Anouk, heeft gisteren de voorrondes van het Eurovisiesongfestival 2013 overleefd! Wat niemand in jaren is gelukt, krijgt uitgerekend zij voor elkaar! Chapeau!

Ik heb totaal niets met Eurovisiesongfestival, en geloof ook niet dat het er ooit gaat komen. Maar naar Anouk was ik stiekem wel heel nieuwsgierig! Ik moest wel even wennen aan het nummer Birds, je moet het een paar keer luisteren.. En dan komt hij aan, bij mij in iedergeval. Maar ik houd dan ook wel van Anouk haar stem. Ze bracht het nummer zonder poes-pas, zonder glitter jurk, no-nonsense! Gewoon Anouk! Het bleef heel mooi (persoonlijk) klein, integer.

Ze hebben het zo uitgerekt als maar kon, ze werd als laatste finalist opgenoemd. En ik denk dat het voor de hollandse Eurovisiesongfestival kijkers ook wel erg spannend was.

anouk-in-malmo-1

Ik vind het knap van Anouk, ik ben ook wel benieuwd hoe ze het gaat doen. Dat ze kan zingen dat wisten wij al, nu de rest nog overtuigen.
Hoe zal ze het doen zaterdag in de finale……?

Volgens OPI droeg ze, OPI Gelcolour Thanks to a Windmillion! En zullen ze haar nagels bij de finale ook verzorgen!

Anouk Songfestifal Thanks A Windmillion

Het nieuwe album van Anouk zal “Sad Singalong Songs” gaan heten en komt op 17 mei 2013 uit onder haar eigen platenlabel Goldilox. Als voorproefje is het nummer “Stardust” uitgebracht als gratis download.

 

 

Officiele website van Anouk
Foto: bron & bron & Opi

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Peter
  mei. 2013 at 11:46

  Ik ben benieuwd of ze het gaat redden .. 🙂

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2013 at 11:49

   Ik ook! We zullen het zien!

 • Reply
  Budgetproof.nl
  mei. 2013 at 16:55

  Ik heb helemaal niks met het songfestival maar ik moet wel lachen dat we nu na zo’n lange tijd eindelijk weer eens in de finale staan en dan met zo’n liedje en zonder extra entertainment ;).

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2013 at 17:00

   🙂 mee eens..!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  mei. 2013 at 19:01

  *geeeeeeuw* Het Eurovisiesongfestival is zoooo fake. No way dat kleine landjes zoals Nederland of België het ooit zullen halen. Al waren we er met Tom Dice wel frustrerend dicht bij! 🙁

 • Reply
  Peter Nanne
  mei. 2013 at 19:31

  Helemaal mee eens .. denk ook gewoon boycotten, Maar stiekem hoop ik wel dat ze gaat winnen 🙂

Leave a Reply