Review Swatch

Baked Blushes van ELF

De Baked Blushes van ELF, ze liggen al een tijdje in mijn to-do bakje. En de foto’s waren geschoten, maar toch vergat ik steeds een artikel te schrijven over deze schattige budget blushes. Maar goed, een nieuw jaar (!) met goede, hernieuwde moed om het dit jaar veel beter te doen. Helaas was het vorige jaar best een zooitje hier op TJULY maar die omstandigheden waren gewoon zo, en voor het nieuwe jaar hopen wij dat alles beter gaat.

Elf Baked Blushes

Baked Blushes van ELF

De blushes komen uit de studio lijn, de lijn de er net wat gelikter uitziet dan de Essential lijn. De verpakkingen doet ELF altijd heel goed vind ik, al is het soms ook wel een beetje to much qua plastic afval. Deze kartonnen doosjes zijn in iedergeval keurig!
Elf Baked Blushes
De kleuren die ik heb ontvangen zijn Passion Pink & Rich Rose. Passion Pink zegt het al, roze!  Maar Rich Rose is meer bronzekleurig met koraalkleurige swirls.
Elf Baked Blushes passion pink
Zulke close-ups vind ik altijd zo mooi, de glansjes, de mooie hardroze swirl. Dat vind ik sowieso altijd zo’n mooi gezicht bij de gebakken blushes. Ik ben wel erg benieuwd of de kleur mooi afgeeft als blush, of dat het meer glans is.

Elf Baked Blushes Rich Rose
Sommige meiden zullen denken, aardetinten als blush? Maar ik weet uit ervaring dat het heel natuurlijk kan staan, zulke kleuren staan bijvoorbeeld bij mijn getinte huid natuurlijker dan roze op mijn wangen.

Elf Baked Blushes swatches rich rose passion pink
Beide blushes hebben een glow waar je u tegen zegt, dus een highlighter is niet meer nodig (mag altijd natuurlijk) Passion Pink is gelukkig niet knallend, maar subtiel en zacht, Rich Rose is heel mooi bronzy..! Je kunt volgens ELF de gebakken blushes ook vochtig aanbrengen, maar dat doe ik niet. Gelukkig vind ik de kleur pay-off prima zo!

Het heeft even geduurd, maar ik heb tóch nog foto’s gemaakt met de blushes op mijn wangen.
Elf Baked Blushes passion pink face swatch
Passion Pink is voor mijn huidskleur wel heel licht en zacht, maar geeft toch wel een heel mooie gezonde glow en een licht kleurtje aan mijn wangen!
Elf Baked Blushes Rich Rose face swatch
Rich Rose vind ik heel mooi, zit voor mijn idee echt tussen een blush en een bronzer in. In het echt ziet het er natuurlijk en gezond uit, en die glow is geweldig!

Ik ben heel erg tevreden over deze budget baked blushes! En moet toegeven, ben ook nieuwsgierig naar de andere kleuren.

Je kan deze blushes online bestellen bij ELF voor €4,00 (6gr)

lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingenWil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke pagina

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Manon
  januari. 2016 at 12:39

  Ik heb Passion Pink en die vind ik zo mooi

 • Reply
  robin
  januari. 2016 at 18:00

  wauw wat ben je toch mooi! <3 ik vind Rich Rose je geweldig staan ^^

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2016 at 08:36

   ahh Robin, je bent veel te complimenteus… Dankjewel…

Leave a Reply