Review Swatch

Beauty Uk Blush Candyshop

Heel lief, ik kreeg van een vriendin haar hele Beautybox! Ze weet van mijn blog en gelukkig voor mij, zat er deze keer niets tussen wat ze kon gebruiken! In de Beautybox zat ook een knalroze Beauty Uk Blush genaamd Candyshop.

Beauty Uk Blush Candyshop

Beauty Uk Blush Candyshop review
De blush is echt barbie-roze! En knalt ook echt onwijs..
Beauty Uk Blush Candyshop
Grappig detail op de achterkant, er zit een kleine applicator bij! In eerste instantie had ik het nog niet eens door. Maar ik vind het grappig bedacht, ondanks dat ik niet denk dat ik hem echt zal gebruiken. Daar vind ik hem een beetje klein voor.
Beauty Uk Blush candyshop
Een close-up van de knallende roze kleur. Zoals je hier goed kunt zien glanst de Beauty Uk blush behoorlijk.
Beauty Uk Blush candyshop
Hier heb ik de blush met mijn vinger aangebracht. De pigmentatie van de blush is best redelijk, na een keer of drie vegen met mijn vinger kreeg ik deze kleur. Best subtiel qua kleur, wel een onwijze glans. Ik denk dat deze blush met een lichte veeg ook een prachtige highlighter kan zijn!
Beauty Uk Blush candyshop
Bij de laatste swatch heb ik het bolletje zelf twee keer over mijn hand gehaald. Wow, wat een kleur komt er dan vanaf! Hieraan kun je goed zien, dat de blush goed in kleur is op te bouwen! Ik zal de blush snel eens uitproberen op mijn gezicht! Ik denk dat hij wel goed te gebruiken is.. Simone bedankt!

De Beauty Uk Blush candyshop is te koop voor €4,95 bij verschillende webshops.

You Might Also Like...

12 Comments

 • Reply
  Manon
  februari. 2014 at 10:47

  Wauwie wat roze, ben benieuwd hoe hij op je gezicht staat 🙂

  • Reply
   Tjuly
   februari. 2014 at 10:56

   Zal hem heel snel laten zien in een look!

 • Reply
  Manon
  februari. 2014 at 15:47

  wauw prachtige blush

 • Reply
  Melike
  februari. 2014 at 19:52

  Ik vind de kleur heel erg mooi, ik heb zo een kleurtje van MAC – Fleur Power. XO

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  februari. 2014 at 21:16

  wat een mooi kleurtje! doet me wat denken aan dainty van mac, een van mijn favorietjes op blush gebied

 • Reply
  Jouvence
  februari. 2014 at 21:48

  wauw, prachtige blush.! xx

 • Reply
  Maaike
  februari. 2014 at 09:57

  Wauw heftig kleurtje!

  X

 • Reply
  Rosie
  februari. 2014 at 13:49

  WAUW wat een prachtige blush is dit! Normaal gesproken ben ik nooit zo onder de indruk van producten maar ik vind de glans die hierin zit echt prachtig! En dat voor dit prijsje, leuk! Dankjewel voor de fijne en duidelijke review!

  Fijne zaterdag, liefs Rosie!

 • Reply
  Cynthiiaa
  februari. 2014 at 00:10

  Wow crap, wat een mooie foto’s! Vooral de close-up foto is prachtig! Oké, de pigmentatie is natuurlijk uitmuntend, niet te geloven. Ik houd van de kleur, subtiel, niet zo’n in your face kleur, maar heel natuurlijk om te zien. Lovely!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  februari. 2014 at 14:13

  Ik vind de kleur echt heel mooi! Alleen jammer dat hij zo glanst, want dat maakt de blush voor mij een no go 🙁

 • Reply
  Jhemyla
  februari. 2014 at 19:53

  Jeetje wat een kleur! Echt ontzettend mooi

 • Reply
  Keytothefuture
  februari. 2014 at 22:14

  Ahh wat een heerlijk zoet kleurtje!

Leave a Reply