Handen & Nagels Review Swatch

Bird Of Paradise

Essence heeft haar best gedaan met de nieuw collectie Special Effect Toppers. Ik liep langs het schap, en zag er gelijk een paar die ik wel mee naar huis wilde nemen! Een daarvan is 19 bird of paradise. Een Feather Effect lakje, dit zijn geen standaard glitters maar meer een soort van staafjes. Dit lakje vond ik er erg leuk uitzien, door de kleuren die ervoor gebruikt zijn. Als je goed kijkt, zie je dat het babyblauwe, zacht roze, lila & gele staafjes zijn! Ook oogt het lakje erg mat, ik kan er in iedergeval geen glittertje in vinden! Ik heb dit lakje niet over een een kleur aangebracht, omdat ik goed wilde zien hoe de lak op zichzelf staand was.

essence special toppers 19 bird of paradise essence special toppers 19 bird of paradise

Hier kun je de zachte pastel kleurtjes goed zien! Lieflijk toch!

essence special toppersessence special toppers 19 bird of paradise

Hier draag ik 1 laagje van de special effect topper bird of paradise. Niet heel denderend is de dekking, en je ziet de kleuren eigenlijk niet zo goed terug op de nagels.

essence special toppers 19 bird of paradise

Hier draag ik 2 laagjes, en je ziet de kleur als iets meer! Ik denk dat als je deze lak in drie laagjes aanbrengt op een witte (of andere kleur) lak dat hij heel mooi dekkend is. En je de kleuren ook een stuk beter kunt herkennen. Ik vind het wel leuk aan bird of paradise dat hij mat is, het is weer eens iets anders dan het standaard glittertje! Leuk gedaan Essence!

De lak is te koop bij oa het kruidvat voor €1,89

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Jewel-Nails
  maart. 2014 at 08:16

  Mooie topcoat! Denk dat hij heel leuk is over een roze lakje!

 • Reply
  Jana
  maart. 2014 at 11:11

  Leuk lakje! Ik zou hem boven een ander kleurtje dragen voor het beste effect 🙂

Leave a Reply