My Blog Ogen

Blauwe Ooglook Bij Bruine Ogen!

Ik heb bruine ogen, daarbij vind ik sommige kleuren oogschaduw best lastig! Dus vandaar een Blauwe Ooglook Bij Bruine Ogen! Ik lijk qua uiterlijk totaal niet op mijn moeder, zij is blond met blauwe ogen. En zoals je misschien al wist, ik heb donker haar en bruine ogen. Toen ik nog klein was, speelde ik al heel graag met makeup. En dan was de cosmetica van mijn moeder de klos! Ook toen ik wat groter was, eind basisschool, wilde ik nog wel eens iets van mijn moeder gebruiken. Alleen ze had nooit echt de kleuren die ik graag wilde! Ze draagt namelijk bijna alleen maar blauwe oogschaduw, dat vond ik echt vreselijk bij mijn bruine ogen. En ik heb het heus wel eens subtiel geprobeerd, maar ik voelde mij dan echt een clown! Tegenwoordig weet ik dat blauwe oogschaduw best kan bij bruine ogen, het is maar net hoe je het aanbrengt!ooglook-4

Ik heb als eerste een gelliner gebruikt op mijn bovenste wimperrand, wederom met een flinke wing. Daarna heb ik mijn mua poptastic palette erbij gepakt. En de twee kleuren blauw aan de rechterkant gebruikt.Blauwe-Ooglook-Bij-Bruine-Ogen! Blauwe-Ooglook-Bij-Bruine-Ogen2De lichte blauw als basiskleur, en de donkerdere heb ik aan de buitenkant gebruikt. Ook heb ik mijn kwast nog heel lichtjes in een zwarte oogschaduw gehad, en dat ook aan de buitenkant en in mijn crease gebruikt. Om het iets meer body te geven. De eyeliner heb ik nog iets donkerder gemaakt, door er nog met een zwart kohlpotloodje lichtjes over heen te gaan.

Blauwe Ooglook Bij Bruine Ogen! ooglook-10

Als laatste stap, heb ik mijn wenkbrauwen met mijn geliefde hema potloodje bijgetekend. En… Ik heb nepwimpers gebruikt! Het was een vrij groot ding, dus die heb ik in tweeen geknipt, en alleen aan de buitenkant van mijn wimpers geplakt. Ik weet niet zo goed wat ik van deze wimpers moet vinden, (Katy Perry) Ik vind ze mooi vol. Maar als ik ze draag, blijf ik ze zien.. En dat irriteert een beetje.

ooglook-12

Blauwe ooglook bij bruine ogen!

Is het wat, of toch maar niet meer doen….?
Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste berichten, volg mij op Bloglovin Follow on Bloglovin

You Might Also Like...

14 Comments

 • Reply
  Beautyjuf
  september. 2013 at 09:07

  Ik vind het je heel mooie staan! 🙂 Bij mij staat blauw niet zo mooi (en ik heb blauwe ogen ;-)). De kleur maakt me erg bleek, maar dat komt ook door mijn lichte huidskleur.

 • Reply
  Jana Vmh
  september. 2013 at 09:49

  Heel mooie ooglook! Zo’n goede pigmentatie, love it! En.. prachtige foto’s heb je! x

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 08:39

   Dankjewel!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  september. 2013 at 10:24

  Jaaa mooi! Ik heb ook bruine ogen en ik draag ook blauw vandaag.

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 08:17

   😀

 • Reply
  Saskia
  september. 2013 at 10:30

  Ik vind het echt heel mooi. Zeker vaker doen!!

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 08:40

   Dankje, ik denk dat ik het toch wel vaker ga doen 🙂

 • Reply
  Nena
  september. 2013 at 13:07

  Ik heb net het Pretty Palette van Too Faced gekocht (check het eens, het is echt prachtig!) en ik kan ook niet wachten om met het blauwe aan de slag te gaan! 🙂

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 08:17

   Ohh ik ben benieuwd!

 • Reply
  Esmée
  september. 2013 at 17:20

  Heel mooi gedaan, ik vind blauw altijd lastig om aan te brengen. x

 • Reply
  Eline
  september. 2013 at 07:26

  Ik vind je ooglooks altijd zo tof!!

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 08:17

   Ahh Dankjewel Eline!!

 • Reply
  martina
  september. 2013 at 08:37

  wat zitten nep wimpers toch vreselijk he 😉

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 08:40

   Ja echt wel, ziet er leuk uit op de foto’s.. maar helaas… 😉 Misschien dat minder zware beter zitten?

Leave a Reply