Handen & Nagels My Blog Review

Mua – Bold Blue

Dit is het vierde lakje, van mijn bestelling bij MUA. Bold Blue, ik vind het flesje echt om van te snoepen! Wat een heerlijke kleur schijnt er door het flesje heen! Het flesje lijkt als twee druppels op het flesje van Essie, maar dat vind ik niet erg. Vind de flesjes erg mooi, maar ze hadden wel iets groter gemogen van mij. Wat ik een prachtig detail vind, is dat in het glas MUA verwerkt is! Daar kan Catrice nog een puntje aan zuigen!

Bold Blue

Ik was wel erg benieuwd naar de dekking, want ik had bij de vorige lakken al gemerkt dat de dekking niet bij allemaal even goed was. Persoonlijk vind ik ook dat de kwastjes van Mua wel iets breder hadden gemogen. Ze lakken wel mooi en netjes, maar ik vind het net lekkerder lakken als ik minder streken moet doen. De structuur mag ook wel één slag dikker, je moet heel goed opletten dat het niet gaat druipen!
En dan nu de kleur, na de eerste laag had ik er een hard hoofd in. Maar toen ik eenmaal de tweede laag had aangebracht…. ohhhh wat een mooie fijne kleur zeg! Precies de kleur die je ook door het flesje heen ziet!

Bold Blue
Wat ook wel fijn is, de droogtijd van Bold Blue is redelijk! Zo onhandig als je lang moet wacht.. Toevallig moet ik altijd plassen als ik mijn nagels net gelakt heb, en geloof mij.. Dat is echt heel onhandig!
Mua - Blue Bold
Ik ben er heel blij mee, vind Bold Blue echt een prachtige kleur! Ga ook zeker snel weer een bestelling plaatsen bij MUA. Dan schaf ik gelijk nog wat nagellakjes aan, vind ze echt heel leuk!

De website van MUA is ook lekker overzichtelijk! De nagellakjes zijn in 18 kleuren beschikbaar. Je kunt ze kopen in de webshop van MUA of in de Superdrug store in Engeland. Betalen kan met Paypal of creditcard. Naast je bestelling, betaal je ook verzendkosten van 4,95 pond.

Meer informatie op MUA

 

You Might Also Like...

13 Comments

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  juli. 2013 at 09:32

  Wat een mooi, zacht kleurtje!

 • Reply
  Beautyjuf
  juli. 2013 at 09:34

  Lovely kleurtje 🙂

 • Reply
  Alexandra
  juli. 2013 at 13:04

  Heel mooi lakje!

  Xx Alex

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  juli. 2013 at 16:07

  Deze kleur vind ik zelf niet zo mooi. Ik heb er eentje van Barry M meegebracht, met ongeveer dezelfde kleur, maar ik vind het maar niks op m’n nagels 🙁

  • Reply
   Tjuly
   juli. 2013 at 07:08

   dat is natuurlijk persoonlijk 🙂

 • Reply
  Cynthiiaa
  juli. 2013 at 21:28

  Wauw, ik dacht even dat het een ESSIE nagellak was, totdat ik de titel las. Schitterende kleur, fijn dat hij ook zo lekker dekt. Dat is inderdaad belangrijk. De kleur.. amazing!

  • Reply
   Tjuly
   juli. 2013 at 07:08

   wel hé!

 • Reply
  Fashiable | Nanne
  juli. 2013 at 09:05

  Echt zo’n leuk kleurtje! Toen ik in Londen was had ik ook een aantal producten van MUA gekocht, een heel fijn merk vind ik 🙂

  • Reply
   Tjuly
   juli. 2013 at 09:13

   Ik vind het ook een zeer fijn merk! Ga binnenkort weer een mooie bestelling doen.. 🙂

 • Reply
  robin
  juli. 2013 at 10:51

  geweldige kleur! 😀 lekker fel!

 • Reply
  Danique
  juli. 2013 at 11:52

  Wat een mooie kleur, die onthoud ik zeker als ik over een week naar Londen vertrek! De flesjes lijken echt verdomd veel op die van Essie!

 • Reply
  Keytothefuture
  juli. 2013 at 08:07

  Wat een leuk kleurtje!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  augustus. 2013 at 08:53

  wat een fantastische kleur! ik ben normaal niet zo voor blauw maar deze vind ik toch erg mooi

Leave a Reply