My Blog Ogen Review

Bourjois Smokey Eyes Trio

Bourjois heb ik altijd een fijn merk gevonden, of het nu qua mascara’s was of de oogschaduw van dit merk. Ik vind ook de vormgeving van de bourjois producten altijd erg netjes. Toch heb ik een product gevonden in mijn stash wat nagenoeg onaangetast is. En dat ondanks dat het helemaal mijn kleur is, bruin! Het betreft een oogschaduw trio, voor smokey eyes. Deze is in de kleur 04 nude ingenu.

Bourjois Smokey Eyes Trio

Bourjois Smokey eyes trioAchterop het paletje, zie je een kort uitleg. Hoe je eenvoudig een smokey eyes kunt maken. Zelf gebruik ik deze voorbeeldjes eigenlijk nooit, maar voor mensen die wel eens een voorbeeldje willen hebben. Kan dit best handig zijn.Bourjois Smokey eyes trio Zoals het een trio betaamd, bestaat het uit drie oogschaduwtjes. Een lichte creme kleur, die behoorlijk shiny is. De middelste kleur bruin, is minder donker dan hij op het eerste gezicht lijkt. Deze zacht bruine kleur, heeft ook veel glans. De laatste kleur, de donkerste bruin, is totaal mat. Zelf vind ik dit een mooie sterke kleur, die heel goed gepigmenteerd is. Trouwens, alle drie de kleuren zijn goed gepigmenteerd! Ook zijn ze goed makkelijk aan te brengen, ze zijn zacht zonder kruimelig te zijn. Dus de fallout van ook best mee, dus dat vind ik zeker een pluspunt van het product.Bourjois Smokey eyes trioIk denk nu, dat ik deze oogschaduw wat vaker zal pakken. Want ik kan er eigenlijk niets negatiefs bij bedenken. Al zou ik niet snel, het tekeningetje gebruiken wat op de achterkant staat. Ook heb ik zelf niet zo veel aan de (kleine) applicator die bij het trio hoort. Maar verder is er helemaal niets mis mee!Bourjois Smokey eyes trioHebben jullie wel een Bourjois Smokey Eyes Trio wel eens geprobeerd, zo ja wat vinden jullie ervan?

You Might Also Like...

12 Comments

 • Reply
  nenacecilia
  april. 2014 at 07:02

  Mooie pigmentatie!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  april. 2014 at 12:21

  wat een mooie diepe kleuren!

 • Reply
  Jewel-Nails
  april. 2014 at 13:41

  Mooie kleuren, ziet er goed uit! Dit is echt zo’n palette wat je oneindig kunt combineren en perfect is voor een simpele look.

 • Reply
  Svenja
  april. 2014 at 14:54

  Mooie kleurtjes en een hele goede pigmentatie!

 • Reply
  Iris - TBM
  april. 2014 at 16:48

  Het pigment is heel goed! En de kleurtjes vind ik ook echt heel mooi!

 • Reply
  Manon
  april. 2014 at 19:55

  Ziet er goed uit !

 • Reply
  Ines
  april. 2014 at 20:13

  Ziet er mooi uit!

 • Reply
  Beautyjuf
  april. 2014 at 19:32

  I love deze palettes van Bourjois 🙂 Ik vind de kleuren prachtig!

 • Reply
  Iris
  april. 2014 at 19:25

  Ik zie deze paletten wel vaker voorbij komen en iedere keer denk ik; ik moet er ook eentje hebben! Ook deze is namelijk weer prachtig!

 • Reply
  Michaela
  april. 2014 at 10:12

  Het pigment is echt geweldig!

 • Reply
  Cynthiiaa
  april. 2014 at 16:16

  Ah, it’s saw prettah! Best een goede pigmentatie ook, sowieso bij de Trio van Bourjois, althans bij mijn vorige palettes van Bourjois waren ze ook echt intens. ^^ Positieve review, I like!

 • Reply
  saskia
  april. 2014 at 07:13

  Erg mooi pigment! Ik heb nog nooit iets van Bourjois geprobeerd maar dit ziet er super uit!

Leave a Reply