Haarverzorging My Blog Review

Braun Multistyler Stijltang Satin Hair 5 ST 550

Wehkamp verkoopt een hoop haarstyling producten en apparaten, zo ook de Braun Multistyler Stijltang Satin Hair 5 ST 550! Naar deze stijltang/multistyler was ik al even benieuwd. Toen ik zag dat wehkamp een Test en Tell actie had van Braun producten, heb ik mij dan ook gelijk aangemeld!  Ik ging er stiekem van uit, dat ik hem niet zou mogen testen aangezien ik eigenlijk nooit iets win.. Maar op de dag dat de actie bekend werd gemaakt, kreeg ik al snel een email van Wehkamp! Dat ik een van de personen was die een product mocht testen! Gaaf! Ik had mij aangemeld voor de stijltang of de krulborstel, en het is de stijltang geworden! Gelijk dat mijn pakketje (op zaterdag) werd bezorgd, ben ik ermee gaan spelen!
Braun Multistyler Satin Hair 5 Braun Multistyler Satin Hair 5

Wat zegt Braun zelf over het product?Braun Multistyler Satin Hair 5 ST 550 Braun Multistyler Satin Hair 5 ST 550

Braun Multistyler Satin Hair 5 ST 550

De multistyler is ontworpen om het haar prachtig stijl te maken, maar je kunt er ook met een handomdraai krullen, slagen of flicks mee maken! Voor mijn eerste speelpartijtje, ben ik gegaan voor krullen. Na het douchen en wassen van mijn haar, heb ik er een klein beetje versteviging in gedaan, en heb mijn haar droog geföhnd. De Braun multistyler heb ik in het stopcontact gedaan, en ik heb hem op het standje gezet met de golfjes. De tang was zo’n beetje met 30-40 seconden helemaal heet en klaar voor gebruik. Ik heb ook wel eens pogingen gedaan om krullen te maken met mijn ‘gewone’ stijltang (kruidvat dingetje) Maar dat werd nooit meer dan half krul half slag.. en het duurde altijd onwijs lang, voor mijn gehele hoofd gedaan was. Ik heb mijn haar in een paar vlakken gesepareerd, en begon met het maken van krullen. Na de eerste lok ingedraaid te hebben kon ik haast niet wachten om het resultaat te zien. Na een paar seconden liet ik de tang rustig en geleidelijk naar beneden glijden. Wow, wat een prachtige strakke krul! Ik heb denk ik zo’n 35 minuten over mijn hele hoofd gedaan. Want ik dacht bij de laatste paar krullen, ik kan het niet meer? Maar bleek, de tang was zelf uitgegaan! Na 30 minuten, gaat de tang dus automatisch uit! Dit is in verband met de veiligheid, mocht je hem ergens neerleggen terwijl hij aanstaat, en je vergeet het! Gelukkig was hij snel weer warm, en kon ik de laatste paar krullen afmaken. De foto’s van hoe de krullen zaten dat ze net waren gezet, ben ik vergeten te maken. Aangezien wij op kraamvisite zouden gaan bij puppies! Wel heb ik een foto waarop je ze nog redelijk kunt zien. De krullen waren wel al wat uitgezakt, het was namelijk al een paar uur later. En was al lekker bezig met de honden, ook dat zal de krullen losser hebben gemaakt!Braun Multistyler Satin Hair 5 ST 550De tweede keer dat ik hem gebruikt heb, was voor dat we de photoshoot hadden in de winkel van Klaver 5. Deze keer heb ik niet mijn hele haar gekruld, maar ik was even snel door de punten van mijn haar heen gegaan! (bovenop mijn hoofd was mijn haar dus plat) Door de laagjes die ik in mijn haar heb, lijken het veel meer krullen in mijn haar dan dat het daar werkelijk was. Ik ben hier zo’n 15 minuten mee bezig geweest. Braun Multistyler Satin Hair 5 ST 550Ik ben erg tevreden over de Braun Multistyler Satin Hair 5 ST 550 ! Hij is erg makkelijk in gebruik, doet goed waar hij voor bedoelt is. En de prijs ligt niet belachelijk hoog, wat ook nog wel eens het geval is.. Je kunt deze Braun Multistyler Satin Hair 5 ST 550 nu online kopen bij Wehkamp voor €42,- (normal kost deze €49.95)

You Might Also Like...

18 Comments

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  november. 2013 at 08:33

  je krullen zien er echt prachtig uit!

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 18:23

   Dankje! 🙂

 • Reply
  Jana Vmh
  november. 2013 at 20:46

  Je haar ziet er echt heel mooi uit :)!

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 18:25

   🙂

 • Reply
  Nicky
  november. 2013 at 09:00

  Mooie resultaat!

 • Reply
  Eline
  november. 2013 at 12:59

  Heel erg mooi resultaat!

 • Reply
  Laura
  november. 2013 at 13:09

  Wat een mooie slag! Ik ben nog op zoek naar een fijne stijltang waarmee ik zowel kan stijlen als krullen. Deze lijkt me ideaal! 🙂

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 18:24

   Ja ik kan hem je zeker aanraden! Waar ik met de ‘gewone’ stijltang altijd liep te klooien.. ging het bij deze echt verbluffend makkelijk.. en nog beter, veel mooiere echte krullen!

 • Reply
  Alix
  november. 2013 at 14:50

  Mooi resultaat Inderdaad! En goed idee van die veiligheid, slim gedaan van de fabrikant 🙂

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 18:25

   Ja dat is zeker slim!

 • Reply
  Abi
  november. 2013 at 17:21

  Wat ziet je haar er mooi uit!

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 18:25

   Dankjewel Abi!

 • Reply
  Saskia
  november. 2013 at 18:41

  Wat ziet je haar er mooi uit! En wat super leuk dat je mocht testen!

 • Reply
  Lizet
  november. 2013 at 11:36

  Klinkt goed! Ik ben nog op zoek naar een nieuwe stijltang, ik zal deze ook eens overwegen.

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 11:46

   Ik kan hem je echt aanraden!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  november. 2013 at 13:09

  ziet er prachtig uit!
  lijkt mij een hele fijne stijltang
  krultang alles in één haha!

  liefs
  en nog een hele fijne week verder

 • Reply
  Rosa
  maart. 2014 at 15:57

  Ik heb ‘m gekocht en ik heb een paar keer geprobeerd mijn haar te krullen maar het zakt iedere keer volledig uit. Tips?

  • Reply
   Tjuly
   maart. 2014 at 15:26

   Hmm, bij mij valt het uitzakken erg mee. Misschien een goede versteviging gebruiken voordat je je haar ermee gaat krullen? Dat helpt mijn krullen zowiezo goed te blijven zitten..

Leave a Reply