Ogen Review Swatch

Bruine Ooglook – Undress me too

Bruine Ooglook

Voor deze ooglook heb ik mijn nieuwe palette van MUA gebruikt. Het Undress me too palette is een dupe van Urban Decay Naked 2. Een mooi rustige kleuren combinatie vind ik het, met veel warme tinten! Aangezien ik het liefst  meest aarde tinten gebruik ben ik er even snel mee aan de slag gegaan. Dus zie hier mijn bruine ooglook met het palette..!

Bruine Ooglook - undress me too
mua undress me too look
(Niet op mijn haar letten, had het snel opgestoken vóór ik ging make-uppen en vergeten iets mee te doen)
De kleuren die ik gebruikt heb zijn
Fiery
Tranquil
Devotion
Shy
Het was eigenlijk even snel testen en spelen! Achteraf denk ik ook wel van hmm dat had beter gekund.. En van die dingetjes, had bijvoorbeeld even mijn wenkbrauwen moeten doen. Verder ben ik wel erg tevreden met dit palette zo na de eerste keer gebruiken. De 12 kleuren die in het palette zitten vind ik erg mooi matchen met elkaar! Een combinatie van mooie matte kleuren, en prachtige diepe glans (metallic achtige)tinten. Je kan het daardoor heel natuurlijk en rustig houden maar wil je eens wat anders is dat ook te doen met dit palette! De uitstraling van het palette is vrij simpel, een wit/doorzichtig voorkantje waar je de kleuren goed kan zien. De achterkant is ook wit, met plaatjes van de kleuren en hun naam. Wel vind ik het een beetje goedkoop/licht aanvoelen. En ben ik bang dat het dekseltje oid snel stuk gaat.

mua undress me too
MUA swatch
Prachtige kleuren toch?! En wat vinden jullie van deze rustige bruine ooglook?
Dit palette is te koop bij MUA voor maar £4.00

 

You Might Also Like...

14 Comments

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  juni. 2013 at 06:13

  Ik vind je haar wel mooi zo! leuk een full face foto 🙂 die ooglook staat je super, en je ziet er echt heel knap uit

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 06:49

   haha dankje.. :O

 • Reply
  Dionne
  juni. 2013 at 07:21

  Erg mooi!

 • Reply
  robin
  juni. 2013 at 10:43

  mooi! de kleuren zijn ook zeker mijn smaak. <3

 • Reply
  Nicky
  juni. 2013 at 20:54

  You are so pretty!

  Nicky
  http://www.mywishstyle.com

 • Reply
  Ira
  juni. 2013 at 22:56

  Great make-up! I love it:)

  bloglovin.com/blog/3880191

 • Reply
  Alexandra
  juni. 2013 at 15:49

  Ziet er erg mooi uit!

  Xx Alex

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 06:48

   dankje 🙂

 • Reply
  MIXT
  juni. 2013 at 18:01

  heel erg mooi!

 • Reply
  Jhemyla
  juni. 2013 at 19:08

  Ik wil ook het MUA palet !!

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 06:48

   hij is leuk hé!

 • Reply
  Paola Lauretano
  juni. 2013 at 13:06

  Amazing make-up!!!!
  Lovely palette!!!!
  Kisses

 • Reply
  We Are Contentable
  juni. 2013 at 06:03

  Heel erg mooi!

 • Reply
  Lotte
  juni. 2013 at 17:42

  Mooi palette, ik zit er over te denken om hem ook te kopen. Je hebt weer hele mooie foto’s gemaakt, ik volg je nu op Bloglovin !(: x

Leave a Reply