Handen & Nagels My Blog Swatch

Brushed Metal Effect Lakjes Catrice

Een van deze twee lakjes is echt een favoriet lakje van mij, ik draag deze echt heel vaak! Vandaag laat ik jullie twee lakjes zien met een Brushed Metal Effect.  900 Steel My Heart & 905 Steel My Soul !

De eerste is 900 Steel My Heart een vrij donkere lak, neigt naar donker bruin.. Maar het zou ook grijs, paars kunnen zijn. Als je gaat lakken zie je gelijk dat de minuscule multicolor glitters onwijs opvallen, echt prachtig! Maar al heel snel na het lakken, binnen een aantal seconden zie je de lak van normaal glanzend naar mat veranderen! Als er geen direct licht op schijnt, zijn de nagel heel gewoontjes, maar als er bijvoorbeeld zonnestralen op komen, komt de lak echt tot leven! Zelf vind ik deze matte kleur erg mooi, helemaal met die schitterende glittertjes! De lak, lakt ook makkelijk. Hij is wel iets dikker dan een normale lak, maar dat is niet bijzonder of storend.Catrice - Steel my soul & Steel my heart(Dit is binnen, zonder direct licht)

905 Steel My Soul is mijn favoriete lakje, dit lichte lakje lijkt lila achtig, of grijs, taupe.. Het is een soort  kameleon!  Het is net welke kleur je er naast legt, of hoe het licht er op schijnt. De lak bevat een mooie gouden shimmer. Catrice - Steel my soul & Steel my heart Brushed Metal (Deze foto is buiten in zonlicht gemaakt)

Catrice - Steel my soul & Steel my heartNu de zomer voorbij is, denk ik dat deze lakjes weer vaak gebruikt zullen worden! Wat vinden jullie van het Brushed Metal Effect?

 

You Might Also Like...

17 Comments

 • Reply
  Nena
  oktober. 2013 at 06:20

  De donkerste had ik ook, maar heb ik net van het weekend weggegeven. Ik gebruik tegenwoordig alleen nog maar Essie 🙂

 • Reply
  Beautytalk
  oktober. 2013 at 06:20

  Prachtige lakjes!
  Eefje

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  oktober. 2013 at 07:02

  Wat een mooie kleuren! Vind het effect ook erg gaaf.

 • Reply
  Eline
  oktober. 2013 at 07:41

  Wat een superschattige lakjes, zo leuk!

 • Reply
  Michaela
  oktober. 2013 at 07:43

  Het taupe lakje is echt heel mooi! Ze zijn alle twee eigenlijk perfect voor de herfst 🙂

 • Reply
  Manon
  oktober. 2013 at 07:52

  Ziet er prachtig uit!!

 • Reply
  Saskia
  oktober. 2013 at 08:11

  Heel erg mooi! Mooi effect!

 • Reply
  Beautyjuf
  oktober. 2013 at 10:55

  Wat een leuk idee om deze twee kleuren te combineren! 🙂 Ik vind ze beiden prachtig 🙂

 • Reply
  Joy
  oktober. 2013 at 11:21

  Wauw, als je ze zo ziet zonder zon erop zijn het al mooie kleuren. Maar met de zon erop zijn ze helemaal een plaatje! Wat een leuk effect!

 • Reply
  Kimberly
  oktober. 2013 at 11:34

  Ik heb ze beide en ik vind ze zo mooi! Mooi gecombineerd heb je ze 😀

 • Reply
  Kiss & Make-up
  oktober. 2013 at 14:51

  Niet verkeerd, vooral die donkerste is mooi!

 • Reply
  isabelle | glamorousfashionista
  oktober. 2013 at 17:53

  super mooi!

 • Reply
  Lisa
  oktober. 2013 at 17:56

  Prachtige kleurtjes! Ik had dit niet verwacht bij het zien van de potjes.

 • Reply
  Lidewij
  oktober. 2013 at 18:13

  Ze zijn zo gaaf! Het effect vind ik echt heel tof, ik heb Steel my Soul en ben er dol op <3

 • Reply
  LaraLaurentia
  oktober. 2013 at 19:10

  Steel my heart is groot favoriet bij mij 😀

 • Reply
  Maria Antoinette
  oktober. 2013 at 10:51

  Noh, best apart :D. ’t lijkt wel gewoon een mat effect :)PS Ik heb een verjaardagswinactie, ik geef een lip scrub van Sara Happ weg!

  Liefs,

  Maria

 • Reply
  Lieke
  oktober. 2013 at 16:51

  Wat een gaaf effect! Ik had hier nog nooit van gehoord eigenlijk D:

Leave a Reply