Ogen Review Swatch

Burgundy Times 9 van MAC

Burgundy Times 9 van MAC, daar had ik al maanden geleden mijn blik op laten vallen, maar op de een of andere manier kwam het er toch steeds niet van. Daarnaast was het palette toen ik hem wilde bestellen uitverkocht in de online shop van MAC & De Bijenkorf. Toen ik voor kerstcadeautjes toch nog even online ging kijken bij De Bijenkorf, zag ik tot mijn verbazing, dat ik het palette kon bestellen! Zonder na te denken gooide ik het palette in mijn winkelmandje, en kon bijna niet wachten tot het pakketje zou binnenkomen!

MAC Burgundy times nine 9

Waarom dit Burgundy Times 9 mij zo aansprak, omdat het mij een hele mooie combinatie leek van mooie nudes én uiteraard de prachtige burgundy. Een kleur waar ik altijd al veel van gehouden heb, maar de laatste tijd is het echt liefde ♥

Burgundy Times 9

MAC Burgundy times 9Burgundy Times 9
Ik vind het palette echt een plaatje, alle kleuren zijn zo mooi, afzonderlijk maar ook de combinatie! Wat ik online al meerdere keren had gelezen, het gaat niet om full-size pans, daarom is de prijs ook lager dan we gewend zijn van mac. Zelf vind ik dit helemaal geen probleem, ik vind het ook wel prettig eigenlijk. Je krijgt namelijk meer kleuren voor een schappelijkere prijs, dan hoor je mij niet klagen. Maar het is wel zo handig om te weten, voordat je het palette besteld in de veronderstelling dat het om de standaard inhoud gaat. Dit palette is te vergelijken met een quad palette van mac.

Burgundy Times 9 Burgundy Times 9 swatches
Honey Lust:
peachy en bronskleurige glitter, die vrij grof is en weinig dekt (Lustre)
Poppyseed: medium/lichte mauvey nudetint (Satin)
Quarry: zachte koelere taupe dan zijn voorganger (Matte)

Burgundy Times 9 swatches Burgundy Times 9 swatches
Antiqued:
prachtig koper (Veluxe Pearl)
Embark: diepe roodbruin (Matte)
#Noir: diep zwartbruin met gouden shimmer (Velvet)

Burgundy Times 9 swatches Burgundy Times 9 swatches
Haux:
zachte taupe tint met iets meer roze/oudroze (Satin)
Star Violet: Prachtig koper/bruin met roze, donker roségold (Veluxe Pearl)
Sketch: Burgundy! met mini rode shimmers (Velvet)

Burgundy Times 9
Ik moet echt bekennen, ik ben stapelverliefd op dit palette ♥ De kleuren, de pigmentatie, alles is liefde! Het enige minpuntje wat ik kan bedenken, is dat er niet een mooie highlighter toegevoegd is aan dit palette. Maar dat is dan ook het enige wat ik kan bedenken. Ik kan niet wachten om lekker met dit palette te spelen (heb ik stiekem ook al gedaan) maar ik wil jullie ook niet onthouden, welke looks je met dit palette kunt maken. Dus mochten jullie dat willen weten, ze komen heel snel online!

Mocht je dit palette nou ook graag aan je stash willen toevoegen, dan kun je deze voor €39,- kopen bij De Bijenkorf

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  december. 2015 at 11:11

  Star violet is echt prachtig!

 • Reply
  Manon
  december. 2015 at 11:31

  Wat een mooie palette is dit!

 • Reply
  Sabrina
  januari. 2016 at 20:00

  Wat een mooie kleurtjes heeft dit palette! Ben benieuwd naar de looks die je ermee gaat maken.

  Xx Sabrina

 • Reply
  Dilini
  januari. 2016 at 20:41

  Wauw! Die moet ik echt hebben! Jeetje

 • Reply
  Elisa
  maart. 2016 at 09:21

  WAUW! Ik word niet snel verliefd op een oogschaduw palette, maar deze is echt prachtig! Die komt op de (oneindige) wishlist… Benieuwd naar jouw looks ermee!

  • Reply
   Tjuly
   maart. 2016 at 09:34

   De oneindige wishlist.. die heb ik ook 😉 Voor mij heeft het ook een tijdje geduurt, maar ben zo blij met dit palette!

Leave a Reply