Beauty huidverzorging Verzorging

Burts Bees BodyLotions

Burts Bees is een merk waar ik zo’n 2,5 jaar geleden kennis mee heb gemaakt. Ik kreeg in een beautybox het bekende lipbalm tinnetje, en ik was meteen verkocht! Het tinnetje ligt al jaar en dag op de slaapkamer. In de zomer verdwijnt hij vaak in mijn nachtkastje, maar ’s winters heeft hij een vaste plek op mijn nachtkastje. En ik grijp er dan ook zeer regelmatig naar, als mijn lippen droog worden. Aangezien de Burts Bees lipbalm een van de weinige dingen is die echt helpt. Vandaag heb ik een review over de bodylotions van Burts Bees. In de loop van deze week komen er nog 2! artikelen over Burts Bees producten.

24h BodyLotions

Burts Bees Body Lotion 24h

Deze Burts Bees bodylotions hydrateren 24 uur lang, trekken snel in en werken de gehele dag. Beschikbaar in drie verschillende varianten voor verschillende huidtypen en diverse behoeften. Die ik hieronder stuk voor stuk laat zien.

Soothingly Sensitive Aloe & Buttermilk Body Lotion

– Soothingly Sensitive Aloe & Buttermilk Body Lotion voor de gevoelige huid. € 12,95
Van de verschillende lotions, ruikt deze versie het lichtst en meest neutraal. De substantie is vrij dik en bobbelig, maar eenmaal op de huid voel je hem smelten. Ook lekker verkoelend en fris. De bodylotion trekt ook redelijk snel in.

Naturally Nourishing Milk & Honey Body Lotion

– Naturally Nourishing Milk & Honey Body Lotion voor de normale tot droge huid. € 12,95
De geur is heerlijk, wel redelijk intens dus daar moet je van houden. De substantie is minder lobbig, vrij dun eigenlijk in verhouden met de andere lotions. Qua structuur, geur en gevoel is dit mijn favoriet van de lotions. Ook deze trekt redelijk snel in.

Richly Replenishing Cocoa & Cupuaçu Butters Body Lotion

– Richly Replenishing Cocoa & Cupuaçu Butters Body Lotion voor de droge huid. € 12,95
Subtiele zoete geur van cacao vind ik lekker! Wederom weer een dikkere lotion, die snel smelt na contact op de huid. Deze bodylotion is wel wat vetter dan de andere, daardoor ook meer voedend. Maar trekt daardoor ook minder snel in. Persoonlijk zou ik deze dan ook alleen voor het slapen gebruiken, aangezien het dan lekker vet mag zijn. En goed kan hydrateren, zonder dat het vette mij stoort.
Burts Bees Body Lotion 24h
vlnr Sensitive Aloe & Buttermilk Body – Nourishing Milk & Honey – Replenishing Cocoa & Cupuaçu
(hier zie je de verschillende substanties goed)

Ultimate Care Body Lotion

Ultimate Care Bodylotion

– Ultimate Care Body Lotion voor extreem droge huid. € 14,95
Deze is speciaal ontwikkeld voor de extreem droge huid, gelukkig heb ik deze nog niet. Maar mocht er nood aan de man komen, dan geloof ik dat het met deze lotion helemaal goed gaat komen. Aangezien het een heerlijke volle rijke lotion is. Ook is de geur erg lekker kruidig, waar ik persoonlijk erg van hou.

Ultimate Care Bodylotion
Een lekkere volle rijke lotion.

Mijn conclusie.

Er is voor iedereen wel een geschikte bodylotion van Burts Bees. Of je nu een extreem droge huid moet herstellen, of het eigenlijk helemaal niet nodig hebt maar gewoon lekker wilt smeren.
De verkrijgbaarheid is ook beter dan voorheen aangezien het nu ook te koop is bij Etos! Burt’s Bees produceert al hun producten zo milieu-vriendelijk mogelijk en het bedrijf heeft dan ook een ‘zero waste policy’. Veel verpakkingen zijn van recyclede materialen gemaakt en Burt’s Bees werkt met veel goede doelen samen. Gecertificeerd door Cruelty Free International. Dierproefvrij!

Burts Bees producten
Mocht je interesse nou gewekt zijn, in de loop van deze week komen er nog meer product reviews van Burts Bees producten online!

Ook wil ik Vera heel graag bedanken voor alles!

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  manon
  november. 2015 at 10:28

  Klinkt als een fijne lijn!

 • Reply
  Cuticle Cream & Lip Balms van Burts Bees - TJULY
  november. 2015 at 06:01

  […] schreef ik al over de fijne bodylotions van Burts Bees, waar ik echt van onder de indruk ben. Vandaag laat ik jullie o.a mijn favoriete […]

 • Reply
  Hand Cream (3x!!) van Burts Bees - TJULY
  november. 2015 at 10:39

  […] artikel met Burts Bees producten. (voorlopig dan) Mocht je de andere artikelen terug willen lezen, hier over de boylotions & hier over de cuticle cream en lipbalms. Stiekem had ik wel de hele week willen opdragen aan […]

Leave a Reply