huidverzorging Review Verzorging

Burts Bees Hand Cream

Vandaag heb ik een review over Burts Bees hand  cream (s), dit is het 3e en laatste artikel met Burts Bees producten. (voorlopig dan) Mocht je de andere artikelen terug willen lezen, hier over de boylotions & hier over de cuticle cream en lipbalms. Stiekem had ik wel de hele week willen opdragen aan dit fijne merk, het is toch denk ik het hele plaatje. De simpele, ouderwetse vormgeving vind ik geweldig, maar de werking van de producten is zelfs nog beter! En niet te vergeten, het is een eerlijk product!  Lees

Shea Butter Hand Repair Cream

Shea Butter Hand Repair CreamShea Butter Hand Repair Cream
– Shea Butter Hand Repair Cream voor het herstellen van beschadigde handen. € 14,95
Deze hand repair cream bevat cacao boter en sesamolie, en ruikt behoorlijk sterk. Vrij kruidig, wat ik zelf liever heb dat heel zoete geuren. Alleen vind ik wel een nadeel, dat de geur vrij lang blijft hangen. De handcreme zit in een flinke tube van 90 g! Waar je hard in moet knijpen wil je er iets uit krijgen, de cream is namelijk behoorlijk hard. Maar als hij in aanraking komt met de huid smelt hij al snel.

Burts Bees Hand Repair Creme bevat cacao boter en sesam olie Burts Bees Hand Repair Creme bevat cacao boter en sesam olie
De dikke Hand Repair Creme trekt ook redelijk snel in, en voedt mijn handen en nagelriemen super. Wel laat hij een vettig laagje achter wat ik iets minder vind, maar als ik het voor het slapen doe maakt dat mij niets uit. Hij doet goed werk!

Almond & Milk Hand Cream Almond & Milk Hand Cream Almond & Milk Hand Cream Almond & Milk Hand Cream

Almond & Milk Handcream € 11,95
Deze ruikt onwijs sterk en ik vind hem eerlijk gezegd een beetje bedwelmend. De vormgeving, is misschien niet super praktisch bijv. in je tas, maar o zo leuk! Ik vind het potje, en de bedrukking super cute! Ik had verwacht dat de hand cream vrij zacht was, maar toen ik mijn vinger er in stopte, was het toch heel hard. Je hoeft maar een paar keer met je vinger er overheen te gaan, waarna je de olieachtige substantie over je handen kan verdelen. Hier door is het wel een heel zuinig product, je hebt ook maar echt een klein beetje nodig. Het voelt heel fijn aan, en trekt razend snel in! Alleen de bitterkoekjes geur mocht van mij wat minder heftig zijn.

Hand Salve

Hand Salve hand creme vegetarisch

Hand Salve hand creme vegetarisch wax Hand Salve zeer intensieve handzalf. €10,95
Naar dit product was is zo ontzettend nieuwsgierig, stiekem vooral door het uiterlijk van de Salve.. Het is een intensieve handzalf, gemaakt met botanische olieden zoals olijfolie. De toegevoegde kruiden en bijenwas helpen ruwe en droge handen te herstellen. De geur is wederom erg kruidig, mannelijk.. Ik vind het heerlijk! Wel is het een gekke vorm, zo’n salve gemaakt van bijenwas, zo hard. Zodra je je vingers er even op laat rusten, begint de Salve te smelten waardoor je een olieachtig laagje krijgt. Het verdeelt heel fijn op de handen! Trekt iets minder snel in, maar als je het ’s avonds doet.. Maakt dat niet zoveel uit. De hele werking, geur en sensatie maakt het langzamer intrekken onbelangrijk!! Heerlijk om je handen (of die van iemand anders!) mee te masseren! Deze gaat echt favoriet worden hier in huis ben ik bang voor. (niet alleen bij mij)
Hand Salve hand creme vegetarisch wax
Olieachtige substantie van de Salve voelt heerlijk aan en ruikt geweldig!

Burts Bees Producten

Mijn mening, Burts Bees is een onwijs prettig merk, waar mijn huid onwijs goed op reageert. Niet alleen een hand cream.. En nee, heus niet alle geurtjes zullen mij, of jou aanspreken, maar over het algemeen ruikt alles ook heel lekker. Maar vooral de hydraterende werking is heel fijn, ik denk dat veel huidjes zo’n steuntje wel kunnen gebruiken in de winter! Mijn top 3 favorieten producten, de Beeswax Libalm, Hand Salve & de Cuticle cream! Welke je allemaal bij Etos kan vinden!

Ook wil ik nogmaals Vera bedanken, die ervoor heeft gezorgd dat ik dit pakketje kreeg! Het voelt bijna als een levensvoorraad hydratatie 😉

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    manon
    november. 2015 at 11:30

    Lijken me fijne producten, geef mij de tube maar .

Leave a Reply