huidverzorging Lippen Review Verzorging

Burts Bees Lip Balms & Cuticle Cream

Gisteren schreef ik al over de fijne bodylotions van Burts Bees, waar ik echt van onder de indruk ben. Vandaag laat ik jullie o.a mijn favoriete lipproduct aller tijden zien. Mijn held op lip gebied, mijn redder in nood! De Burts Bees Beeswax Lip Balm, het schattige tinnetje.. plus twee lipbalm sticks én een product waar ik razend nieuwsgierig naar was, de Lemon Butter Cuticle cream.

Lemon Butter Cuticle Cream & Beeswax Lip Balm

Lemon Butter Cuticle Cream & Beeswax Lipbalm Lemon Butter Cuticle Cream & Beeswax Lipbalm
Waarom weet ik niet, maar de lipbalm en cuticle cream heb ik samen gevoegd 😉 Het was namelijk de bedoeling dat de cuticle cream in een ander artikel kwam. Maar dit is dus niet gelukt

Lemon Butter Cuticle Cream € 7,95
De cuticle cream voedt en hydrateert de nagels en nagelriemen intensief. De wax ruikt lekker fris naar limoen, zoals al te raden was. En voelt goed aan, niet plakkerig, en trekt lekker in. Ik heb hem al een paar keer gebruikt, en mijn nagelriemen voelde al heel snel zacht aan! Ook is deze zeer geschikt voor mannen, aangezien er niet een typisch vrouwen geurtje aan zit. Scheelt natuurlijk ook dat mij vriend het heerlijk vind, als ik zijn handen masseer, mocht ik dan een lekker product gebruiken dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Beeswax Lip Balm € 3,95
Het product wat ik al tijden gebruik, als ik weer eens last heb van droge lippen. Standaard in de winter dus! Ruikt lekker fris naar pepermunt, en geeft een heerlijke tinteling aan je lippen. Al moet je daar wel van houden. Ik vind dat wel een lekker gevoel! Als ik dit ’s avonds in bed op mijn kapotte lippen smeer, zijn de de volgende ochtend bijna zo goed als nieuw! Iets wat ik met andere producten niet heb. Mocht je dus ook vaak schrale, zere lippen hebben, dan zou ik deze echt een keer proberen. Echt een toppertje! 

Pomegranate & Beeswax Lipbalms

Pomegranate & Beeswax LipbalmsPomegranate & Beeswax LipbalmsPomegranate & Beeswax Lipbalms

 Beeswax Lipbalm € 3,95
Eigenlijk heeft de gele stick, geen verder uitleg nodig, aangezien het, het zelfde product is als bovenstaande lipbalm in het tinnetje. Alleen dan in stick vorm, wat is super handig vind. De stick variant neem ik namelijk sneller mee onderweg dan het tinnetje. Ook is het wat hygiënischer dan het tinnetje omdat je er verder niet met je vingers in hoeft te komen.
– Pomegranate Lipbalm € 3,95
De Pomegranate Lipbalm kende ik nog niet, maar deze zorgt voor soepele gezonde lippen. En zorgt een een super licht vleugje kleur. De antioxidanten in de granaatappelolie werken verjongend voor je lippen. Het zorgt voor een snellere regeneratie, en zorgt ervoor dat je lippen er snel weer glad en gezond uitzien! Deze stick tintelt niet, en ruikt lekker zoet! Mijn velletjes verdwijnen als sneeuw voor de zon! Alleen de geur vind ik iets te lang blijven hangen, het is lekker, maar mag wel sneller vervliegen van mij.

Deze producten zijn te koop is bij Etos! Burt’s Bees produceert al hun producten zo milieu-vriendelijk mogelijk en het bedrijf heeft dan ook een ‘zero waste policy’. Veel verpakkingen zijn van recyclede materialen gemaakt en Burt’s Bees werkt met veel goede doelen samen. Gecertificeerd door Cruelty Free International. Dierproefvrij!

Morgen komt het de laatste review van Burts Bees producten, dus mocht je dit artikel én die van gister leuk vinden. Hou TJULY.nl morgen dan in de gaten!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  manon
  november. 2015 at 14:07

  Dit lijken me fijne lipproducten!

 • Reply
  Natasja
  november. 2015 at 13:23

  Ik vind dit altijd zulke fijne producten!

Leave a Reply