Beauty makeup Review

Catrice – 140 Pinker-bell

Weer een lippenstiftje uitgetest. Deze keer is het van Catrice nummer 140, genaamd Pinker-bell! De naam alleen is al leuk, ben benieuwd naar de stift!
Het een lippenstift uit de ultimate colour collectie, dus Catrice beloofd een krachtige rijke kleur met een perfecte dekking!

PNN_6256
Zoals alle lippenstiften van Catrice is ook deze huls mooi en strak, hij is zwart en stevig. De sticker op de onderkant, heeft de kleur van de stift. Dit is erg handig als je meerdere stiften bij elkaar hebt opgeborgen, en je er eentje zoekt

.PNN_6269
De kleur van de stift is prachtig, hij is mooi hard roze. En ruikt ook heerlijk! Er staat als je hem iets omhoog draait, CATRICE in gedrukt, staat chic!

PNN_6246

Textuur voelt fijn, romig, zacht. De kleur knalt! Hij heeft een mooie glans als je hem hebt aangebracht, al vind ik het (op dit moment) iets te veel. Dus even happen op een wc papiertje, en hij is mooi matte!
Ik moet wel zeggen, ondanks dat hij zo zacht is, en zo makkelijk stift, dat hij erg goed blijft zitten. Kan rustig wat drinken, en wat eten. (al zou ik het na het eten wel altijd even checken)
Ik vind dit een fijne lippenstift van Catrice, en zal deze ook vaker dragen. Van mij mocht hij wel iets matter zijn, maar dat is makkelijk op te lossen door wat te deppen met een papiertje! De kleur is gewoon weg super!

Te koop bij oa: kruidvat
Prijs € 3,99 (meer info Catrice)

You Might Also Like...

7 Comments

Leave a Reply