Lippen makeup

Catrice – Be Natural – 010 – Lipstick

Een mooie nude kleur op mijn lippen, daar houd ik van! Daar grijp in toch zoveel sneller naar, dan een knal kleur. Ik speel graag op safe denk ik. Een lekker kleurtje vind ik bijvoorbeeld van Catrice Ultimate colour 010 Be Natural. Een romige zachte lippenstift. Die heerlijk (niet droog) smeert!

Catrice - Ultimate Colour - Be natural - 010

De huls ziet er net zo uit als de rest van de collectie, strak zwart, stevig.

Catrice - Ultimate Colour - Be natural - 010

De kleur is eigenlijk net iets te licht voor mij, had wel 1 a 2 tinten donkerder gemogen. Zeker nu ik weer wat meer kleur in mijn gezicht krijg door het zonnetje. Maar in de winter is ie wel top! Zeker met mijn gele ondertoon, dat heeft de stif ook. Staat vrij onopvallend en toch netjes!

De lippenstift droogt (gelukkig) ook mijn lippen niet uit, iets dat ik toch wel belangrijk vind. Heb een hekel aan droge lippen en velletjes zoals je hier misschien al gelezen heb.

Voor meer informatie kan je altijd even kijken op Catrice

Of je loopt even het Kruidvat in en koopt hem voor €3,99

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply