Handen & Nagels My Blog Swatch

Bricky Mouse & Kitsch Me If You Can + Swatches

Altijd als ik in een drogsisterij kom moet ik iets meenemen, nagellakjes, oogschaduw, maakt niet uit wat! Zelfs als ik voor heel iets anders kom, neem ik (bijna) altijd wel iets ‘leuks’ mee naar huis. Zo ook deze keer, ik kwam voor diclofenac gel.. En ging met twee nieuwe nagellakjes naar huis! Oja, ook met de gel, maar die is niet bepaald leuk.

Bricky Mouse

2013-10-08 2 x Elf ooglook - bricky mouse - kitsch me if you can - -19De twee lakjes die ik deze keer meenam waren Bricky Mouse & Kitsch Me If You Can! De eerste van de twee, daar viel mijn blik gelijk op. Ik was op slag verliefd op het zachte kleurtje, plus de prachtige shimmer die ik er in kon zien! Wauw, die moest ik echt hebben! Naar mijn idee was de lak in de winkel zacht roze, maar achteraf weet ik dat dat door het licht in de winkel kwam. Want eenmaal thuis aangekomen, bekeek ik de kleur eens goed (ook keek ik wat de naam was) De kleur is bijna baksteen rood! Vandaar dus ook de naam Bricky Mouse, niet dat ik deze kleur bakstenen wel eens heb gezien. Maar ik snap wel de vergelijking, het heeft er wel iets van weg.2013-10-08 2 x Elf ooglook - bricky mouse - kitsch me if you can - -20

Kitsch Me If You Can

De andere lak, Kitsch Me If You Can! De roze glitterlak, wilde ik al een tijdje hebben. Maar deze was steeds uitverkocht in mijn standaard drogisterij, dus toen ik hem zag staan twijfelde ik geen moment.2013-10-08 2 x Elf ooglook - bricky mouse - kitsch me if you can - -172013-10-08 2 x Elf ooglook - bricky mouse - kitsch me if you can - -21

De lakjes lakken goed, zoals we gewent zijn van Catrice. Ik vind zelf de lakjes van Catrice echt geweldig, als je kijkt naar de prijs en de kwaliteit! Door het wat dikkige kwastje, lak je je nagels heel snel. (streeploos) Ook is de droogtijd van de lak erg fijn! Waardoor je, mits nodig, snel meerdere lagen nagellak aan kunt brengen!

Voor meer kleuren kijk op Catrice
De lakjes zijn te koop bij oa Kruidvat voor 2.99

You Might Also Like...

18 Comments

 • Reply
  DIonne
  oktober. 2013 at 06:14

  Mooi kleurtje!

 • Reply
  Nena
  oktober. 2013 at 07:16

  De laatste 5 die ik van Catrice gekocht heb, waren zo slecht dat ik besloten heb van er geen meer te kopen… Leuk dat ze jou wel meevallen. Die koraalkleur is echt prachtig wel!

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 07:29

   Oh! Echt de kwaliteit van de lakjes? De nieuwe potjes, die vind ik wel slechter geworden…..

 • Reply
  Maria Antoinette
  oktober. 2013 at 09:01

  Heb bricky zelf ook! Hele mooie nude kleur, met roze ondertoon 🙂

  Liefs,

  Maria

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 09:26

   Vind hem prachtig!

 • Reply
  Manon
  oktober. 2013 at 09:30

  Ziet er erg leuk uit!!

 • Reply
  Lisa
  oktober. 2013 at 09:49

  Ik vind het roze/baksteen kleurtje echt prachtig!

 • Reply
  Jana Vmh
  oktober. 2013 at 10:19

  Ik vind die roze kleur zo mooi!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  oktober. 2013 at 10:25

  oh ik vind het echt een prachtig kleurtje en samen staan ze ook superieur

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  oktober. 2013 at 11:26

  Oh wat een mooi kleurtje! Het glitterlakje heb ik ook 🙂

 • Reply
  pamela
  oktober. 2013 at 13:50

  bricky mouse is zoo mooi! dat deze me nog niet eerder is opgevallen!

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 13:54

   Dat had ik dus ook! 😉

 • Reply
  Sas
  oktober. 2013 at 15:17

  Ziet er mooi uit!

 • Reply
  Esmée
  oktober. 2013 at 17:36

  Oh wauw, bricky mouse is een mooie kleur. Die topcoat heb ik ook. =D

 • Reply
  Beautyjuf
  oktober. 2013 at 19:36

  Oeh la la, Bricky Mouse is een heel mooi kleurtje 🙂 Leuke combi met de accentnagel.

 • Reply
  Cynthiiaa
  oktober. 2013 at 22:01

  Schitterende nagellakken, vooral de combinatie samen! 🙂 I love Kitsch Me If You Can, sowieso ben ik gek op dit soort toppers. ^^

 • Reply
  vintagirie
  oktober. 2013 at 20:22

  Die roze kleur is prachtig!

 • Reply
  Stephanie
  oktober. 2013 at 11:09

  Heel mooie lakjes! Ze passen ook perfect samen!

Leave a Reply