Handen & Nagels My Blog Review

Catrice – Mint Me Up

Je kan de laatste maanden geen tv programma, magazine, of blog zien waar deze kleur niet in voorkomt. Ik heb het over mint! Een echte mode kleur. En ik moet zeggen, vind het een heerlijk kleurtje. Mijn garderobe, die is vrij rustig, bruin tinten, grijs, zwart, zo makkelijk te combineren met mint! Ik word er ook gewoon vrolijk van!

Catrice heeft sinds maart ’13 weer een nieuwe lijn nagellakjes, met daarbij ook een hele nieuwe kleur in de lijn. Mint Me Up! Ze hebben er veel aan veranderd (zeggen ze zelf) Gloss Booster technologie zorgt ervoor dat het een prachtige hoogglans finish heeft. Uitstekende professionele resultaten met een mooi gel-effect, zonder af te bladderen. En het kwastje beloofd de nagel met een streek te lakken.

We zullen zien!

PNN_6202

De nieuwe dop voelt niet zo fijn aan als de doppen die we gewend zijn, hij voelt goedkoper en sluit niet goed! Wel vind ik het netjes dat er Catrice in staat. Als ik de kwast eruit haal om te gaan lakken valt mij inderdaad op dat het kwastje iets minder plat is, voller. De lak, lakt redelijk. Lijkt wel iets te dik.. En ik red het niet om met een streek mijn nagels te lakken. Op mijn pink na dan.

PNN_6206

De kleur vind ik prachtig! Er zit een hele mooi gouden shimmer in, waardoor hij iets minder standaard is. Na 2 laagjes is hij helemaal mooi dekkend. Droogtijd is normaal.

De nagellak is verkrijgbaar bij het kruidvat en trekpleister voor € 2,99

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply