Handen & Nagels My Blog Swatch

Cheers – Revlon + Swatch

Na de scented lak van Revlon, is nu de Top Speed lak aan de beurt. Ik heb de kleur Cheers meegenomen uit de Big Bazar en ik had eigenlijk geen idee wat ik van de lak moest verwachten. De kleur leek mij niet al te bijzonder, maar nam hem toch maar mee. Het kwastje is net als bij Peach Smoothie, erg dun. Zo ook de nagellak, maar zonder enig probleem heb ik het keurig op mijn nagels gekregen! Wat ook fijn is aan de nagellak, hij droogt lekker snel! Daar houd ik van!Cheers De geur is niet speciaal, maar de kleur daar in tegen..! De kleur deed mij heel erg denken aan Catrice’s Bricky Mouse! Ook zo’n prachtige kleur… Ik weet niet precies hoe ik de kleur zou moeten noemen.. Roze is het namelijk niet echt.. ? De foto’s zijn er iets donkerder uitgekomen, omdat het zo snel donker is buiten. Blijf proberen en zoeken naar goede instellingen en een goed licht waarin ik de foto’s kan maken. Maar dat komt vast nog wel eens goedRevlon CheersRevlon CheersIk vind het een hele fijne draagbare kleur, rustig en vooral vind ik het een hele mooie kleur! Ik denk toch dat ik binnenkort nog eens langs ga bij de Big Bazar om nog eens te kijken welke andere kleuren ze hebben!

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  december. 2013 at 08:11

  het heeft ook echt een supermooie glans! echt heel mooi kleurtje

 • Reply
  Deborah
  december. 2013 at 12:04

  Wat een lief kleurtje! Wat jammer dat ze deze lijn niet verkopen bij mijn BB, de scented heb ik namelijk al wel bijna allemaal!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  december. 2013 at 14:20

  Leuk kleurtje, hoor!

 • Reply
  Tess Evea
  december. 2013 at 17:15

  Schattig kleurtje, lieflijk baby roze haha.

 • Reply
  Manon
  december. 2013 at 18:48

  Wat een cute lakje!!

 • Reply
  Saskia
  december. 2013 at 20:05

  Een ontzettend mooie kleur!

 • Reply
  Keytothefuture
  december. 2013 at 19:51

  Ahhh wat een leuke kleur! Echt heel mooi roze! Jammer dat hier geen Big Bazaar zit.. Anders had ik ‘m ook gehaald!

Leave a Reply