huidverzorging Review Verzorging

Clearasil – Over Night Face Lotion

Dit product zag je al voorbij komen in mijn shoplog van de Action! Ik heb dit nu bijna een week lang gebruikt, zal jullie nu vertellen hoe mijn ervaringen ermee zijn.

Clearasil – Over Night Face Lotion

Het is verpakt in een klein wit met blauw doosje, ik zag duidelijk Clearasil staan toen ik langs het schap liep. En het wekte daardoor gelijk mijn intresse! Zoals jullie misschien al weten is mijn huid vrij lastig.. Ik heb de laatste tijd onwijs veel plekjes op mijn schouders, en er is regelmatig onrust in mijn gezicht. Ik kan mij hier onwijs aan storen, ondanks dat het in mijn gezicht niet eens zo heel veel is. Dus ik probeer in periodes dat het onrustig is vele dingen uit! Kijken wat wel en wat niet helpt. De rest van de tijd doe ik niets met zulke producten. Verder is het ook fijn als de zon lekker schijnt, dat is denk ik wel een van de beste remedies tegen pukkeltje en een onrustige huid!

clearasil overnight lotion-1

In het doosje zit een wit tubetje met een blauwe dop. Gewoon simpel, hoeft ook geen verdere poespas bij toch? Als het maar werkt! De lotion is wit en ik vind hem behoorlijk dun/nat. Persoonlijk vind ik dat wel fijn!  Het smeert lekkerder uit dan een dikke crème.. En ik moet zeggen, het trekt heel snel in! Dat is ook wel echt een pluspunt!

Hoe ik het gebruik is, een keer per dag (’s avonds) Als ik mijn gezicht gewassen heb en afgedroogd, spuit ik er een beetje van op mijn handpalm en wrijf ik mijn handen tegen elkaar. Dan is het makkelijker een gelijkmatiger smeren.

clearasil overnight lotion-2

Het resultaat valt  mij alles mee, vaak krijg ik van smeerseltjes nog meer puistjes. Maar er is tot nu toe nog niets extra bijgekomen! Het droogt je huid wel een beetje uit, daarom gebruik ik het maar 1 keer per dag! En je merkt ook wel dat je puistjes sneller uitdrogen.

Ik kreeg op mijn shoplog verschillende reacties over Clearasil, dat het een erg agressief product is. Daar ben ik het wel mee eens, en ik kan mij voorstellen dat een hoop huidjes er niet blij van worden. Gelukkig reageert mijn huid er niet zo heftig op, maar als mijn puistjes iets minder zijn stop ik er wel weer mee. Gewoon uit voorzorg, en omdat het gewoon beter is zulke producten niet altijd te gebruiken!

Deze Clearasil Over Night Face Lotion is te koop bij Action voor €1,79

 

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Lotte
  juni. 2013 at 07:06

  Het lijkt me een mooi product ! (: x

 • Reply
  Jhemyla
  juni. 2013 at 14:10

  Jammer dat ik niet tegen het merk clearasil kan. Ik krijg er juist altijd meer uitslag van!

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 14:43

   Oh dat is niet fijn! Dat heb ik met deodorant van Dove…

 • Reply
  Eline
  juni. 2013 at 18:05

  Niks voor mij. Heb ooit lang geleden Clearasil gebruikt, maar kreeg er echt uitslag fijn.

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  juni. 2013 at 05:40

  het lijkt me inderdaad erg goed spul, maar mijn huid is al heel erg droog dus als ik dit gebruik denk ik niet dat het goedkomt jammer genoeg

 • Reply
  Nanne
  december. 2013 at 14:36

  Ik heb last van een rode plekjes/puistjes op mijn sleutelbenen / schouders en sinds die huid daar wat “dikker” is dan op mijn gezicht gebruik ik daar clearasil producten. Ik had deze lotion ook gekocht en ik vind dat als ik het gebruik het wel helpt 🙂

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 15:25

   Fijn dat clearasil helpt, zelf vind ik het ook best fijne producten.. Zolang ik het maar niet te vaak gebruik…

Leave a Reply