Ogen Review

Color Tattoo ’s – Creamy Mattes

Ik had er al een paar in mijn stash van Maybelline, liefst wil ik alle kleuren van de Color Tattoo ’s uit binnen én buitenland! De color tattoo ’s zijn (vind ik) super handig. Je kan ze gebruiken als oogschaduw, met een simpele veeg voorzie je je ooglid van een simpel kleurtje. Maar ook kan je ze heel erg goed als basis gebruiken voor een ooglook. Ze smudgen totaal niet namelijk, iets wat ik normaal met creamy producten binnen een paar minuten al heb.

Maybelline Color tattoo Matte Creme de Nude Creme de Rose Creamy Mattes

Color Tattoo ’s – Creamy Mattes

De laatste jaren zijn er al veel kleuren en finishes uitgebracht, maar ze hebben pas een jaar geleden mijn aandacht getrokken. Ik denk omdat ik altijd dacht dat ze zouden gaan greasen, dat ik ze links liet liggen. Maar mijn ervaring is, dat de color tattoo ’s van  ’s morgens tot ’s avonds laat als een huis op je ooglid blijven zitten!

Ik vind de ronde, glazen potjes er ook heel leuk uitzien. Glas sowieso, straalt toch iets van luxe uit. Ook is er in het ontwerp rekening mee gehouden dat je dit soort producten omgedraaid moet bewaren(voor de houdbaarheid én tegen het indrogen), ook de onderkant is namelijk voorzien opdruk!

Maybelline Color tattoo Matte Creme de Nude Creme de Rose Creamy Mattes

Het gebruiken is een beetje een proces geweest eerlijk gezegd. Wat ik het lekkerste vind aanbrengen en in de huid blenden, is eigenlijk met mijn vingers. Maar dit kan ik bijna nooit doen, omdat mijn nagels snel groeien en vaak ook redelijk lang zijn. En als ik het onder mijn nagel krijg, is het slecht te verwijderen, maar ik vind het ook vies.. Qua kwasten, vond ik het erg lastig om te bedenken welke ik lekker met het product vond werken en het ook nog eens mooi aanbracht. Gelukkig heb ik de (voor mij) perfecte kwast gevonden. (voor nu)

De kwast die ik er voor gebruik is een kwast van Gerard Brinard, eentje waar ik in eerste instantie ook niet helemaal wist waar ik hem echt fijn voor vond. Dus het is echt twee vliegen in een klap geweest. Het lijkt bijna wel een soort mini buffer kwast voor concealer. (vergeten de foto de maken!)

Maybelline Color tattoo Matte Creme de Nude Creme de Rose Creamy Mattes

De kleuren uit de Creamy Mattes range die ik kon vinden waren Creme de Nude & Creme de Rose, helaas kon ik de derde, de bruine tint niet vinden.

Maybelline Color tattoo Matte Creme de Nude Creme de nude Creamy Mattes
Creme de Nude

Is een hele lichte, gelige, beige tint. Welke heel erg mooi als basis op het ooglid kan dienen, omdat het alles egaal maakt qua kleur maar niet opvalt qua kleur.

Maybelline Color tattoo Matte Creme de Nude Creme de nude Creamy Mattes

Creme de Rose

Is een hele mooie oudroze, huidkleurige tint. Het is net als Creme de Nude echt een toppertje als basis.

Maybelline color tattoo matte swatches creme de nude creme de rose
Ik ben echt met beide kleuren super in mijn sas, ze zijn heel mooi qua kleur, houdbaarheid, compleet matte. Eigenlijk vind ik ze gewoon geweldig!

Gebruiken jullie wel eens Color Tattoo ’s van Maybelline?

Je kan de Color Tattoo ’s oa kopen bij het Kruidvat voor €9,95

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  manon
  november. 2015 at 16:11

  Zien er goed uit

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  december. 2015 at 14:06

  Ze zien er prima uit! leuke website heb je liefs

  • Reply
   Tjuly
   december. 2015 at 14:18

   Dankjewel Rachel! Na een pauze toch weer begonnen 😉 Nu nog de layout stukje bij beetje aan het finetunen

Leave a Reply