Handen & Nagels My Blog

Colorblock Nagels

Colorblock, ik vind dat er altijd wel heel gezellig uitzien! Zomaar ineens kreeg ik het in mijn hoofd, Ja laat ik eens gaan colorblocken.. Het mooie er aan is, het is echt super makkelijk, een kind kan de was doen zeg maar.Colorblock nagelsZo zagen mijn nagels eruit voor ik begon, ze gaan alweer fijn groeien! Normaal geproken heb ik meer ovaal gevijlde nagel, maar ook ik probeer wel eens wat anders. Wat ik een nadeel vind aan vierkantere nagels, ik voel de hoekjes altijd zo in mijn huid. Waardoor ik sneller ga peuteren aan mijn nagels, waardoor de kans op scheuren ook groter wordt.
Colorblock-nails_1301Als basiskleur heb ik 865 Yellow Sub-Mandarine van Catrice. Ik moet er wel bij vertellen, ik heb een hekel aan de kleur geel! Desondanks heb ik deze een tijdje geleden aangeschaft omdat ik weet dat geel soms wel hele leuke accenten kan leggen! En zo heb ik hem nu toch maar een keer gebruikt! En eigenlijk, staat ie niet eens verkeerd, het is wel op een rare manier, een mooie warme kleur voor in de zomer! Ik heb hier een laagje van op mijn nagels.Colorblock-nails_1302Daarna heb ik mijn nagels laten drogen, eenmaal droog op de helft van mijn nagel scotchtape geplakt.Colorblock-nails_1303Als tweede kleur heb ik de prachtige Bold Blue van Mua gebruikt, Ik vind dit zo’n prachtige kleur!Colorblock-nails_1304 Colorblock-nails_1306Colorblock nagelsHelaas ben ik vergeten, ik was met meerdere dingen bezig toen ik mijn nagels liet drogen. Om van het verdere proces foto’s te maken. Maar het het vrij simpel. Als de tweede kleur gedroogd is, plak ik 2  stukjes scotchtape op mijn nagels, weer een helft afplakken nu horizontaal en verticaal. Je kan natuurlijk zelf bepalen welke helften je wilt lakken met de volgende kleur.
Colorblock-nails_1336Als derde kleur heb ik mijn mooie Strawberry Milkshake van Ciate gebruikt, ook weer een lieflijk pastel kleurtje! Als alles, dus ook de laatste kleur droog is, kan je een striper pakken, en de vlakken die je hebt gemaakt afmaken met een lijntje. Dit kan het plakbandrandje verdoezelen, hier heb ik zelf altijd wel last van. Dat als ik de tape van mijn nagels haal, de nieuwe lak een beetje mee omhoog komt. Dit zie je dus niet meer als je er een lijntje overheen zet. Helaas zag ik bij de laatste foto’s dat ik allemaal bubbeltjes in mijn nagellak had, dit vind ik altijd zo zonde! Maar het was even niet anders!

Colorblocken jullie wel eens?

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  Just Love Life
  september. 2013 at 05:23

  ik hou ook niet zo van geel, maar ik moet zeggen dat ik deze toch wel wat vind hebben
  leuke nailart zeg!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  september. 2013 at 07:09

  ik vind het echt superleuk! ik plak zelf vaak te vroeg waardoor ik de helft van mijn net gelakte kleur er weer af trek :p

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 07:16

   Dat herken ik wel hoor! Had ik nu ook een beetje, bij de eerste keer plakken… maar heb het stiekem weer lichtjes aangetipt daarna 😉

 • Reply
  Eline
  september. 2013 at 09:52

  Heel erg leuk gedaan!

 • Reply
  Saskia
  september. 2013 at 12:38

  Echt super leuk gedaan!

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  september. 2013 at 13:39

  Oh wat een leuke nailart! Handige uitleg ook 🙂

 • Reply
  Michaela
  september. 2013 at 14:04

  Ik houd wel van colorblocking, gave trend!

 • Reply
  Nena
  september. 2013 at 17:11

  Dit is echt niks voor mij haha. Ik ben zo stuntelig met tape 🙁

 • Reply
  Beautyjuf
  september. 2013 at 19:46

  Wat gaaf gedaan! 🙂 Leuke kleurencombi.

 • Reply
  Evelientje
  september. 2013 at 16:00

  Wauw, prachtig gedaan!

 • Reply
  Fabienne
  september. 2013 at 09:26

  Leuk gedaan! Ben zelf alleen niet zo’n fan van gele nagellak, maar bij deze combi staat het wel weer goed.

Leave a Reply