FOTD My Blog Ogen

Colorfull – Sleek Candy Look

Colorfull Sleek Candy Look

Enige tijd geleden alweer, schreef ik over het Sleek Candy palette. Ik kreeg meerdere malen de vraag er een look mee te maken, dus dat heb ik gedaan. Ik heb gelijk de gelegenheid gebruikt, om mijn nieuwe ringlamp te testen. Bleek toch nog even stoeien, aangezien het in huis echt al donker was. Het was namelijk al later op de avond.

Colorfull Sleek Candy Look

De kleuren die ik heb gebruikt uit het palette zijn, Parma Violet, Apple Sour, Flump, Blue Fizzle en Cream Soda. Ook heb ik één andere oogschaduw gebruikt, die niet uit dit palette komt. Dit was een medium bruine/lever kleur. Daar ben ik  mee begonnen.

Ik heb de bruine tint met een fluffy kwast aangebracht in mijn arcadeboog, om een beetje diepte aan te brengen, schaduw te creëren.  Daarna heb ik Flump, de paarse tint aangebracht op het begin van mijn ooglid én het einde. In het midden liet ik een ‘open’ gedeelte, hier komt namelijk een andere kleur. Ik vond Flump een beetje slapjes overkomen, dus deze heb ik iets donkerder gemaakt met Parma Violet, heel lichtjes maar wat Parma Violet is mega gepigmenteerd.

Toen heb ik, naar mijn idee, de mooiste kleur uit het palette erbij gepakt. Apple Sour! Deze heb ik op het middelste gedeelte aangebracht, dit deed deppend op de kleur lekker sterk te houden. Om een iets mooiere overgang te krijgen, heb ik met een beetje Flump op mijn kwast de overgang vervaagd. Dit zodat het niet al te rechte lijnen zijn. Cream Soda heb ik aangebracht in mijn ooghoek en op mijn wenkbrauwbot, als highlighter. Dit was het idee van de look, alleen vond ik hem bij nader inzien toch niet helemaal af. Dus ik heb de donkerblauwe kleur, Blue Fizzle gebruikt als lijntje onder mijn onderste wimperrand.

Colorfull – Sleek Candy Look

Colorfull - Sleek Candy LookColorfull - Sleek Candy Look

Uiteraard heb ik mijn wimpers voorzien van mascara, en mijn wenkbrauwen iets bijgewerkt.

Colorfull - Sleek Candy LookLook Sleek Candy Palette - test ringlamp_5848Look Sleek Candy Palette - test ringlamp_5845Look Sleek Candy Palette - test ringlamp_5834

Ik hoop dat jullie de Sleek Candy Look look mooi vinden, die ik met het Sleek I – Divine Candy palette gemaakt heb. Zelf vind ik het een mooie draagbare look, en dat terwijl ik normaliter voor veel minder kleurig kies. Ook ben ik tevreden over mijn ringlamp, het is nog even uitvogelen hoe het voor mij het beste werkt. Maar voor het eerste keer met de lamp (in het donker) ben ik erg tevreden. Al is het natuurlijk altijd mooier om met daglicht te schieten.

You Might Also Like...

22 Comments

 • Reply
  caro
  februari. 2015 at 12:06

  heel mooi !

  • Reply
   Tjuly
   februari. 2015 at 12:07

   Dankjewel!

 • Reply
  Manon
  februari. 2015 at 14:07

  Wauw wat een mooie kleuren, prachtige look heb je ermee gemaakt.

 • Reply
  Indian2day
  februari. 2015 at 14:27

  Mooie look heb je gemaakt. Lekker kleurrijk ook

  • Reply
   Tjuly
   februari. 2015 at 20:57

   🙂

 • Reply
  Femke
  februari. 2015 at 14:42

  Wat een ontzettend mooi palette en look. Ik vind het vooral tof dat je voor de gewaagde combinatie blauw – paars hebt gekozen en hier een soort kleurverloop in hebt overgebracht. Heel mooi!

  • Reply
   Tjuly
   februari. 2015 at 20:57

   ahh dankje! Zelf vind ik het een hele fijne combi, ondanks dat ik echt een op safe typje ben ;))

 • Reply
  Maaike
  februari. 2015 at 16:25

  Wauw, dat ziet er echt heel erg goed uit! Hele mooie look <3

 • Reply
  Chahrazad
  februari. 2015 at 16:49

  Wat een prachtige kleuren. Je ooglook doet me aan de Disney film Frozen denken.

  x

  • Reply
   Tjuly
   februari. 2015 at 20:50

   Dankjewel! Wat grappg dat je daar aan moet denken!

 • Reply
  Emmy
  februari. 2015 at 17:51

  Heel mooi!

  • Reply
   Tjuly
   februari. 2015 at 20:51

   Dankjewel Emmy! 😀

 • Reply
  BeautyblogLaura
  februari. 2015 at 21:03

  Echt een super mooie look! xx

 • Reply
  fashionadvies
  februari. 2015 at 22:25

  Wat een hele mooie look 😀 !

 • Reply
  bymarlayne
  februari. 2015 at 06:38

  Prachtige look heb je gemaakt!

 • Reply
  Bianca
  februari. 2015 at 23:01

  Mooi kleurrijk palette, heel mooie look ook 🙂

 • Reply
  saskia
  februari. 2015 at 08:54

  wow ik vind het echt een prachtige look die je hebt gemaakt en ook erg mooie foto’s!

 • Reply
  Michaela
  februari. 2015 at 13:15

  Super toevallig, ik wilde ook zo een mermaid achtige look maken maar dan met meer roze! Het staat je heel mooi!

 • Reply
  Nathalie
  februari. 2015 at 14:54

  Wouw echt super mooi! wat een mooi palette!!!
  Liefs Nathalie

 • Reply
  robin
  februari. 2015 at 20:41

  wauw die glans van de oogschaduw is moooi <3

 • Reply
  Nicky
  februari. 2015 at 09:52

  echt heel mooi look!

 • Reply
  Stéphanie LLV
  februari. 2015 at 10:15

  Ik kwam hier toevallig -> wat een leuke site! En supergave look, ga het palette toch overwegen, thanks! XXX

Leave a Reply