Handen & Nagels Review Swatch

Crushed Crystals – Call Me Princess

Wat een heerlijk lief kleurtje, was mijn eerste gedacht bij dit lakje van Catrice. Crushed Crystals – Call Me Princess is een zalm roze kleurtje, met een prachtige gouden glitter. Net als bij Plumdog Millionaire ziet de lak er prachtig uit in het flesje, en schittert het geweldig als je het flesje draait.Crushed Crystals Call Me PrincessWauw, dit is toch echt een prachtig kleurtje? Ik vind het heel mooi, heel lieflijk!Crushed Crystals Call Me Princess Crushed Crystals Call Me Princess Crushed Crystals Call Me PrincessIk kan er zelf naar blijven kijken, zo leuk als je het ronddraait, hoe de gouden glitters dan lekker schitteren.  Crushed Crystals Call Me PrincessHier zie je de gouden glitters, als er zonlicht op schijnt. Het is behoorlijk veel, veel meer dan ik verwacht had. Mooi wel!  Crushed Crystals Call Me PrincessZo zien je nagels er uit als er geen direct licht op schijnt. Veel minder goud, meer roze. Erg mooi, vooral de verandering van het lakje in het licht. Ik bleef maar naar mijn nagels kijken, dat heb ik echt niet snel. Ook vind ik het aanbrengen van de nagellak niet storend. Ondanks dat deze substantie wat dikker en korreliger is gaat het snel en moeiteloos! Mijn mening over de Crushed Crystals tot zover, drie lakjes verder.. Top.. Ik vind de drie lakjes die ik heb alle drie erg mooi op hun eigen manier! Ik weet eigenlijk wel zeker, dat ik snel de drie andere ga halen. Ik wil wel weten of die net zo leuk en mooi zijn!

De lakjes zijn te koop bij onder andere Kruidvat voor € 3,39  meer informatie over de lakjes vind je op de website van Catrice

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  nenacecilia
  februari. 2014 at 08:39

  Voor Catrice nog best ok hé 🙂

 • Reply
  Judith
  februari. 2014 at 10:11

  Oh deze is zo mooi!! Echt prachtig 😀

 • Reply
  manon
  februari. 2014 at 16:35

  mooi lakje

 • Reply
  Jhemyla
  februari. 2014 at 19:22

  Ik heb m vandaag gekocht en ben er zoooo blij mee!

 • Reply
  Beautyjuf
  februari. 2014 at 19:22

  Deze was helaas al uitverkocht bij ‘mijn’ Kruidvat 🙁 Ik heb nu Oyster & Champagne gekocht. Daar ben ik inmiddels verliefd op geworden 😉

 • Reply
  Mirjam - Jewel-Nails
  februari. 2014 at 13:42

  Heel mooi lakje vind ik dit! 🙂

 • Reply
  Bertine
  maart. 2014 at 00:51

  ik heb deze ook al een tijdje, maar nog niet opgehad. nu ik dit zie krijg ik toch wel zin om deze snel te dragen! van t weekend maar gauw doen!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  maart. 2014 at 10:53

  Ooooh pretty zeg!

 • Reply
  Marloes
  maart. 2014 at 23:45

  WAUW, wat een prachtige kleur! En voor zo’n fijn prijsje is het al helemaal top 🙂 Ik vind de hoeveelheid glitters precies goed trouwens! Heel mooi! x

 • Reply
  Cynthiiaa
  maart. 2014 at 18:56

  Toen ik de titel las en nog niet verder het bericht ging lezen en ik keek naar de afbeelding, had ik echt niet verwacht dat dit een lakje van Catrice was! Prachtige kleur, zo’n lief kleurtje, maar een badass door de glitters!

 • Reply
  jori
  februari. 2015 at 20:14

  Mooi vorm nagels zegt.
  Leuke kleur nagels! 🙂

Leave a Reply