Handen & Nagels Swatch

Crushed Crystals – PLUMdogMillionaire

De nieuwe lakjes van Catrice druppelen langzaam alle winkels in, bij de een iets sneller dan bij de ander. Toen ik een paar dagen geleden even het Kruidvat in wandelde zag ik tot mijn grootste verbazing al wat van die nieuwe lakjes staan. (bij ons in het dorp zijn ze meestal niet de eerste) Dus uiteraard heb ik het een en ander meegenomen. De eerste die mij opviel was Crushed Crystals 02 PLUMdogMillionaire. Een prachtige paarse kleur, waarbij je een hoop glitters in het flesje ziet zitten! Ik ben benieuwd of deze ook terugkomen op mijn nagels! Ik hoop het wel!
Catrice Plumdog MillionaireVolgens mij heeft Catrice ditmaal niets veranderd aan het kwastje. Deze is vrij breed en rond afgesneden, dat vind ik persoonlijk erg fijn lakken!Catrice Plumdog MillionaireOp deze bovenstaande foto kun je goed zien dat de lak onwijs veel glitters bevat, niet alleen paars! Maar ik lijk ook wel veel blauw en roze te zien.Catrice Plumdog MillionaireIk vind de kleur echt heel mooi!
Catrice Plumdog MillionaireHier zie je de kleur in ons grauwe licht, helaas wou het zonnetje niet schijnen. Maar gelukkig was het niet zo donker dat ik moest flitsen, Ik denk dat de lak echt geweldig tot haar recht komt als er zonnenstralen op komen.Catrice Plumdog MillionaireDeze twee foto’s zijn met flits gemaakt. Door de flits is de structuur van de lak goed te zien. Ook zie je de verschillende kleuren glitters hier een stuk duidelijker door. Blauwe, roze en paarse glitter.. Love it!Catrice Plumdog Millionaire De Crushed Crystals Plumdogmillionair lakt heel makkelijk. Ik draag op de foto’s twee laagjes nagellak. De droogtijd van het eerste laagje is heel snel, voor de tweede moet je iets langer wachten. Ik vind de structuur van de nagellak erg leuk, ik hou er wel van! De lakjes zijn te koop bij onder andere Kruidvat voor € 3,39

Heb jij al nieuwe lakjes van Catrice & Essence gescoord?

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Mirjam
  februari. 2014 at 07:28

  Erg mooie kleur is dit! Ik heb Call Me Princess en die staat vandaag op mijn blog 😉

 • Reply
  Sophie
  februari. 2014 at 08:26

  Wauw, wat een prachtige kleur! Vind het er echt als een luxemerk uitzien (OPI, Essie) ^^

 • Reply
  Melike
  februari. 2014 at 08:35

  Wauw, wauw, wauw! Wat is deze mooi.

 • Reply
  Jana Vmh
  februari. 2014 at 17:02

  Ik vind deze paarse kleur echt prachtig!

 • Reply
  Roos
  februari. 2014 at 17:02

  Jij hebt altijd van die mooie nagellak kleuren! Mooi 😀

 • Reply
  Lotje
  februari. 2014 at 22:47

  Waaauw! Ik vind dit echt een heel mooi lakje!

 • Reply
  Nicky
  februari. 2014 at 00:06

  Mooie lakje! De roze variant wil ik nog halen.

 • Reply
  Judith
  februari. 2014 at 12:10

  Oeh deze vind ik toch ook wel erg mooi! Misschien dat ik deze toch nog een keer meeneem 🙂

  • Reply
   Tjuly
   februari. 2014 at 15:59

   Gewoon doen zou ik zeggen!

Leave a Reply