Handen & Nagels Swatch

Crushed Crystals – Stardust

Het tweede lakje wat ik voor jullie heb uit de Crushed Crystals collectie van Catrice is Stardust. Het leek mij niet een onwijs bijzondere kleur, maar daardoor wel weer makkelijk draagbaar. Het doet mij erg denken aan metaalstof!
Crushed Crystals Stardust
Net als bij Plumdogmillionaire, is er niets nieuws aan het flesje te zien. Ook is volgens mij het kwastje onaangepast. Wel heeft dit kwastje wat ‘losse’ haartjes, wat ik zelf wel irritant vind met lakken. Deze knip ik er dan ook meestal af.
Crushed Crystals Stardust Crushed Crystals StardustHet lijkt wel metaalslijpsel! Crushed Crystals StardustIk heb de lak in twee laagjes aangebracht, achteraf had er nog wel een laagje overheen gemogen. Hij mocht van mij nog wel iets donkerder zijn. Crushed Crystals StardustHet lijkt wel of de structuur van de lak iets gladder is dan het paarse broertje, het voelt ook iets minder grof.Crushed Crystals Stardust Ik vind het een leuk lakje, al had de kleur/glitter wel iets spannender gemogen. Maar door de neutrale kleur/glitter is dit lakje wel heel makkelijk draagbaar. En kan eigenlijk altijd! Ik heb de lakjes nog niet uitgetest op chippen, daarvoor heb ik ze nog te kort gedragen. De twee dagen dat ik deze op heb gehad, is zonder chippen verlopen.

De lakjes zijn te koop bij onder andere Kruidvat voor € 3,39

You Might Also Like...

17 Comments

 • Reply
  Mirjam
  februari. 2014 at 07:27

  Ah deze vind ik erg sjiek!

 • Reply
  Keytothefuture
  februari. 2014 at 08:23

  Looks gooood!

 • Reply
  robin
  februari. 2014 at 11:31

  Oh wow nice 😮 ik vind de kleur juist zo mooi ^^

 • Reply
  Melike
  februari. 2014 at 14:22

  Deze vind ik mooier dan de roze variant, echt leuk!

 • Reply
  Manon
  februari. 2014 at 18:10

  prachtig lakje!

 • Reply
  Melissa Grootjans
  februari. 2014 at 18:40

  Mooi kleurtje!!

 • Reply
  pamela
  februari. 2014 at 18:50

  ziet er mooi uit!!

 • Reply
  Sharrel
  februari. 2014 at 18:54

  Wauw wat een mooi kleurtje van Catrice!

  x

 • Reply
  Beautyjuf
  februari. 2014 at 19:12

  Wel kopen, niet kopen, wel kopen, niet kopen…Oh, ik heb me toch staan twijfelen voor het schap van Catrice 😉 Uiteindelijk heb ik deze niet gekocht, maar ben ik voor Oyster & Champagne gegaan. Als ik deze zie, wil ik ‘m toch eigenlijk wel graag hebben, haha!

  • Reply
   Tjuly
   februari. 2014 at 12:14

   Hij is echt heel mooi :)gewoon kopen 😉

 • Reply
  Lotje
  februari. 2014 at 21:56

  Ik vind het een mooi lakje! Niet echt een opvallende kleur dus idd lekker draagbaar, voor elke dag! Xoxo

 • Reply
  Saskia
  februari. 2014 at 11:47

  Het lakje vind ik erg mooi, indd sjiek.

 • Reply
  Lidewij
  februari. 2014 at 09:36

  Ooh, deze is zo mooi! Overal zie ik deze lakjes en telkens vind ik deze het mooist 😀

 • Reply
  Luuke
  februari. 2014 at 18:54

  Erg mooi lakje! Ik heb alleen een paar nieuwe effect lakjes van Essence..

 • Reply
  Kiss & Make-up
  februari. 2014 at 10:55

  Ooooh, heel mooi! Tof kleurtje en het sand effect is ook heel mooi.

  • Reply
   Tjuly
   februari. 2014 at 15:59

   Wel he!

 • Reply
  pamela
  februari. 2014 at 17:35

  ik vind het effect zo leuk! ik wil graag nog een roze kleurtje van deze serie.

Leave a Reply