FOTD Ogen Review

Death By Chocolate van I ♡ Makeup

Death by Chocolate palette
Alweer de laatste van de drie Chocolate palettes van I ♡ Makeup! Wederom een palette met veel bruintinten en verschillende finishes. Graag wil ik jullie het Death By Chocolate laten zien!

Death by Chocolate palette
Ik vind de kleuren combinatie er leuk uitzien, alleen vind ik dit palette iets soberder dan de vorige twee.

Death By Chocolate

Death by Chocolate palette Death by Chocolate palette swatchesWhite Light, Don’t Let Go, Break Me Up, Consume Me, All Is Lost

 • White Light – matte, crèmekleurige oogschaduw met warme ondertoon
 • Don’t Let Go – shimmery, koperkleurige, bronze oogschaduw
 • Break Me Up – matte, taupekleurige oogschaduw met koele ondertoon
 • Consume Me – koele, donkerbruine oogschaduw met subtiele glittertjes
 • All Is Lost – matte, zwarte oogschaduw

Op de een of andere manier, blijf ik taupe kleurige tinten als Break Me Up heel leuk vinden, of ze nu koel of warm zijn. Ze zijn ideaal als transitiekleuren, en makkelijk te combineren! Ook vind ik All Is Lost en hele fijne toevoeging, een goede zwart mist vaak!

Death by Chocolate palette swatches
Lick Me, Fool’s Gold, One More Bar, Devour Me, Tear The Wrapper, Love You To Death

 • Lick Me – matte, oudroze/leverkleurige oogschaduw
 • Fool’s Gold – shimmery, gouden oogschaduw met warme ondertoon
 • One More Bar – matte, mediumbruine oogschaduw met warme ondertoon
 • Devour Me – matte, bruine oogschaduw met een vleugje grijs met koele ondertoon
 • Tear The Wrapper – shimmery, koperkleurige oogschaduw
 • Love You To Death – warme, donkerpaarse oogschaduw met subtiele glans

Fool’s Gold vind ik heel mooi! Hier wilde ik ook gelijk mee spelen! Devour Me & Love You To Death vind ik ook erg mooi!

Death by Chocolate palette swatchesPray For Me, Dipped, Tease Me, Set Me Free, Bring Down Angels

 • Pray For Me – metallic, bronze oogschaduw met neutrale ondertoon
 • Dipped – metallic, champagnekleurige oogschaduw met warme ondertoon
 • Tease Me – metallic, koele, donkergrijze oogschaduw
 • Set Me Free – metallic, rozige champagnekleurige oogschaduw met koele ondertoon
 • Bring Down Angels – metallic, crèmekleurige oogschaduw met warme ondertoon

Metallic vind ik altijd lastig te combineren, ik weet niet precies waarom. Wel vind ik ze erg mooi, zeker als accentkleuren of als highlight in de ooghoek.

Death By Chocolate look Death By Chocolate look
Ook heb ik even snel een look kunnen maken met dit palette, waarin vooral Fool’s Gold een grote rol speelt. Deze bekleed bijna mijn gehele bewegend ooglid! In mijn crease heb ik een paar verschillende lagen geblend van Lick Me, Devour Me, Love You To Death en All Is Lost. Onder mijn wimperrand heb ik Fool’s Gold & Love You To Death aangebracht. Als highlighter onder mijn wenkbrauw draag ik White Light. Helaas kwamen de kleuren niet zo lekker over op foto, in het echt zag je de paarse kleuren al veel beter.

Death By Chocolate

Al met al, is ook dit een mooi palette. Al zou ik eerder voor Naked Chocolate of I ♡Chocolate palettes gaan. Maar dat is natuurlijk ook welke voorkeur je zelf hebt qua kleuren. Ik vind persoonlijk het Death By Chocolate palette niet zo heel spannend. Maar kwalitatief is het wel goed, en de kleuren zijn ook gewoon mooi!

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  manon
  december. 2015 at 15:23

  Wow wat een pigment is het! ik heb deze palette nog niet, maar wel de andere variant

Leave a Reply