Beauty makeup Review Swatch

Deborah Milano – Milano RED Laque

Deborah Milano heeft weer een nieuw product aan haar merk toegevoegd, deze keer de Milano RED Laque. Een lipstick, balsem, gloss en lipstain in één! Milano RED Laque is als een vloeibare lak voor de lippen. Het brengt aan als een vloeistof, bevat veel kleurpigmenten, trekt meteen in de lippen en heeft een verzorgende werking. MILANO RED laque is zeer langhoudend en heeft een ultraglanzend effect. Aldus Deborah Milano zelf over het product, ik moet zeggen.. Ik ben er erg nieuwsgierig naar geworden.De verpakking van de laque is weer eens anders dan normaal vorm gegeven. Het lijkt een beetje op de huls van een Loreal mascara! De huls heeft een mooie vorm, en ziet er keurig uit door de gouden kleur. Leuke toevoeging vind ik het transparante gedeelte tussen de dop en het onderste gedeelte! Je ziet de kleur van de Laque die je hebt, zo hoef je dus niet op de onderkant te kijken welke kleur het is. En het staat natuurlijk gewoon wat fleuriger.

Deborah Milano RED Laque -1
Als je de huls oper draait, zie je een soort lipgloss applicator. Alleen heeft deze applicator net een iets andere vorm dan wij gewend zijn. Er zit een apart hoekje in. Bij Deborah Milano noemen ze de applicator ergonomisch, ook zorgt de vorm voor een nog preciezere aanbreng van de lipstick!
De geur van de lipstick wordt omschreven als viooltjes, dit vind ik er totaal niet in terug! Het ruikt een beetje apart, zelf vind ik het niet vies. Maar het ruikt wel echt cosmetisch!

Deborah Milano RED Laque -1
Tijd om te swatchen!

Deborah Milano RED Laque -1
De lipstick/gloss/balsem voelt best apart, het lijkt eigenlijk meer op een soort gelei dan gloss, als je het aanbrengt. De kleur die ik heb is nummer 10, ze schijnen ook namen te hebben maar de juiste benaming voor nummer 10 kon ik niet vinden. De applicator brengt goed aan, niets op aan te merken eigenlijk. Al mocht hij van mij wel iets meer afgeven, maar dit is geen probleem verder.

Deborah Milano RED Laque -1
Als je een laagje aanbrengt is de kleur vrij subtiel, maar als je na een minuutje nogmaals een laagje aanbrengt is de kleur een stuk sterker! Over de duur dat het blijft zitten kan ik nog niets zeggen, ik heb hem ’s avonds aangebracht. En niets mee gegeten of gedronken, dus dat zal ik jullie later laten weten!
Deborah Milano RED Laque -1

De Milano RED laque van Deborah Milano is te koop voor € 9,95 bij diverse parfumerieën en online via  drogisterij.net en worldofbeauty.nl

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  fashionadvies
  januari. 2014 at 09:28

  ik kende het merk niet maar wat een mooie kleur vind ik het!

  • Reply
   caroline
   januari. 2014 at 17:26

   mooi stiftje, maar wat een rare gele gloed (lijkt wel lijm)
   dat is wel jammer ..

 • Reply
  Jana Vmh
  januari. 2014 at 19:22

  Ik vind de kleur erg mooi, doet je stralen 🙂

Leave a Reply