Lippen Review Verzorging

Deka Lipbalsem

Deze heb ik echt al maanden in de kast liggen Deka Lipbalsem! Wij hebben op een paar minuten lopen een hele kleine Deka buurtsuper, waar ik de lipbalsem dus maanden geleden zag liggen. Ik moest ze gewoon hebben, maar heb er vervolgens nooit meer naar gekeken. Tot ik een paar dagen geleden onwijs droge lippen kreeg, en het ook echt pijn begon te doen. Toen schoot mij te binnen dat ik nog ‘nieuwe’ lipbalsem had liggen, een goed moment om te reviewen dacht ik!
Deka Lipbalsem review sence
De Deka lipbalsem is per 2 verpakt, en kost volgens mij €0,89! Het merk van de lipbalsem is Sence, hier heb ik zelf nog nooit van gehoord? De verpakking vind ik best ok, het zijn zilverkleurige tinnetjes. Met een lieflijk roze sticker (ze zijn ook in het blauw verkrijgbaar)
Deka Lipbalsem review sence
Op de achterkant van de tinnetjes vind je nog de ingrediënten lijst, deze stond ook keurig op de verpakking!
Deka Lipbalsem review sence
Eenmaal open gemaakt, is de balsem vrij donker! Ik had misschien wit, of roze verwacht! Waarom weet ik niet, misschien omdat de verpakking ook al zo roze was?

Deka Lipbalsem review sence
De lipbalsem heeft een lichte shimmer, misschien dat dat het pearl shine effect is wat ze op de verpakking noemen. We zullen het wel zien! De geur van de lipbalsem vind ik echt heerlijk, het ruikt een beetje naar kersen! Zoet, maar ook een beetje zwaar. Ik houd er wel van moet ik zeggen, al hoop ik niet dat je het continue ruikt, als het op je lippen zit. Deka Lipbalsem review sence
De Deka lipbalsem is zacht, romig en smeert heel gemakkelijk uit. Tijdens het smeren was ik even bang dat ik vlekken om mijn mond heen kreeg van de kleur. Maar na een inspectie in de spiegel, zag ik dat de kleur niet terug komt op de lippen. Dus ook niet om je lippen heen! Gelukkig, ik mocht dus even lekker dik smeren! Wel voorziet het mijn lippen van een lekkere gezonde glans, wat vele malen beter is dan alle doffe plekjes en scheurtjes!

Mijn conclusie over de Deka Lipbalsem, ik heb hem een paar uur gedragen tot ik naar bed ging. En ik mij er niet aan geïrriteerd, mijn lippen voelde gelijk heel zacht. De barsten en scheuren voelde ik gelijk niet meer! Ook was het pijnlijke gevoel, stukken minder! Dus eigenlijk ben ik wel tevreden over de lipbalsem. Altijd handig om dit tinnetje in mijn tas te houden, aangezien mijn Burts Bee’s altijd op mijn nachtkastje staat! Hebben jullie wel eens lipbalsem van de Deka geprobeerd?

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Kiss & Make-up
  januari. 2014 at 10:55

  Hij heeft dus duidelijk geholpen, da’s goed om te weten 🙂 Ik ben alleen niet zo’n fan van de verpakking. Om thuis te gebruiken gaat zo’n tin packaging nog wel, maar voor on the go vind ik het onhygienisch.

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2014 at 11:24

   Het heeft zeker geholpen, ik houd hem nu standaard op mijn bureau op kantoor.. Want inderdaad, het wordt anders snel vies..!

 • Reply
  Delanghaarkapster
  januari. 2014 at 15:16

  Goede tip want ik heb heel snel scheuren 🙁

 • Reply
  Manon
  januari. 2014 at 17:35

  Klinkt super goed, ik heb ook vaak schreeurtjes

 • Reply
  Linda
  januari. 2014 at 21:10

  Ik ken het merk eigenlijk nog niet. Ziet er fijn uit en wat een leuk prijsje! Fijn dat de werking ook goed is 🙂

 • Reply
  Saskia
  januari. 2014 at 09:43

  Klinkt heel goed zeg, ik vind het fijn als lippenbalsem makkelijk is uit te smeren!

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2014 at 10:23

   Ik ook!

Leave a Reply