FOTD Lippen Ogen Review Swatch

Dr Hauschka Feest Make-up + Look

Dr Hauschka heeft ook speciaal voor de feestperiode die komende is een aantal mooie producten geselecteerd. Deze wil ik jullie graag laten zien, maar ook wil ik jullie een look laten zien. Of eigenlijk 2… Van day 2 night zegmaar, met deze 4 producten in de hoofdrol.

dr hauschka feest make-up

De producten die ik van Dr Hauschka heb zijn, oogschaduw mono’s in 01 Golden Sand & 07 Lavendel, Novum Lipstick in 09 Miraculous Rose, Lipliner in 03 oudroze.

Eyeshadow Solo

1,3 g voor € 10,95 (p.s)

Eyeshadow met echte zijde laat je ogen spreken en doet de kleur van je iris oplichten.
De verpakking van de mono’s vind ik mooi chic ogen. Alleen zijn ze door de bolle vorm niet ideaal stapelbaar.

Hauschka mono oogschaduw
Elke mono heeft ook zijn eigen applicatortje bijgevoegd. En wat ik heel handig vind, ze hebben een spiegeltje! Iets wat heel handig is, als je onderweg bent oid.

golden sand & Lavendel swatches oogschaduw dr hauschkagolden sand & Lavendel swatches oogschaduw dr hauschka
Ik heb beide kleuren dubbel aangebracht, omdat ik gelezen had, dat de oogschaduw nog intenser zouden zijn als ze nat worden aangebracht. De rechter van Golden Sand & Lavendel zijn dus vochtig. Je ziet maar heel licht een verschil vind ik. Maar ondanks dat, de pigmentatie is droog al echt heel erg mooi!

Lipstick Novum

2 voor € 14,50

novum lipstick miraculous rosenovum lipstick miraculous rose
De lipstick zit in een lange slanke huls, iets wat ik er altijd mooi en chic uit vind zien. Maar ook een probleempje in kan zien. Door het slanke, dunne, is de lipstick ook wat kwetsbaarder, is de kans op beschadiging of zelfs breken groter. De kleur vind ik erg mooi zo, de kleur oogt oudroze in de huls.

Lipliner

1,15 g voor € 11,50

lipliner oudroze dr hauschka lipliner oudroze dr hauschka
Een lipliper, gewoon zoals een lipliner er altijd uitziet! Het is een vrij ‘droge’ lipliner, met een vrij harde scherpe punt. De oudroze kleur, vind ik voor oudroze toch wel wat donker.. Oudroze lijkt mij net anders..

lipliner oudroze dr hauschka swatches novum lipstick miraculous rose
De kleur van de lipliner, vind ik ook in de swatch niet echt oudroze, maar meer roze/bruin. De lipstick had ik iets gepigmenteerder verwacht, een mooie glans dat wel, maar jammer genoeg niet veel kleur.

Dr Hauschka Daylook

Look Day dr hauschka Look Day dr hauschka
De daylook is zacht en simpel. Wel wilde ik de kleur paars goed gebruiken, en het toch simpel en zacht houden. Ik heb Golden Sand aangebracht over mijn hele bewegend ooglid, voor een heldere oogopslag. De Lavendel kleur heb ik onder mijn onderste wimperrand aangebracht, dit heb ik redelijk stevig aangebracht. Aangezien de look anders wel heel soft zou worden. Ook heb ik het lijntje iets laten uitlopen naar buiten toe, een soort wing.
Op mijn lippen draag ik de Novum Lipstick, zoals verwacht heel lichtjes qua kleur. Wél een mooie gezonde glans!

Mijn basis make-up is niet van Dr Hauschka, evenals mijn mascara en wenkbrauwproducten. Maar uiteraard wel allemaal gedaan.

Dr Hauschka Nightlook

Night Look dr hauschka Night Look dr hauschka Night Look dr hauschka
Voor de Nightlook heb ik de Lavendelkleur in mijn crease redelijk aangezet, en omhoog geblend. Ook heb ik een lijn getrokken met de Lavendelkleur langs mijn wimperrand, deze komt uit in een wing. Ook heb ik het paarse iets door getrokken over mijn bewegend ooglid. Mijn lippen heb ik ingekleurd met de lipliner in oudroze, maar omdat mijn droge lippen er ook echt droog uitzagen, heb ik de Novum lipstick er overheen aangebracht. Mochten mij lippen niet droog zijn, dan hield ik alleen de lipliner voor de nightlook. Mooi matte!  Haren los, en we zijn er klaar voor!

De producten kan je vinden in de webshop van Dr. Hauschka. Wat ik ook heel fijn vind aan het merk, is dat het 100 % natuurlijke (en/of biologische) cosmetica is. En vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen.

Vinden jullie de Day 2 Night look met slechts 4 producten geslaagd?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  manon
  oktober. 2015 at 12:45

  Wauw hele mooie look heb je gemaakt!

 • Reply
  maisey
  november. 2015 at 14:16

  oh wat een mooie look!

Leave a Reply