huidverzorging My Blog Review Verzorging

Dr. van der Hoog Hypo Sensitive Masker

Ik kwam gister uit mijn werk, en het viel mij op dat mijn huid onwijs onrustig is de laatste dagen. Ging ongeveer een weekje goed, en is ineens weer van slag! Denk dat mijn huid ook wel wat meer zon nodig heeft! Maar het zal waarschijnlijk ook wel een hormoon kwestie zijn, aangezien ik ook ineens heel veel puistjes op mijn rug/schouder heb! Mocht iemand een goed idee/tip hebben! Laat het maar weten..
Ik vond het dus wel weer tijd om een kalmerend maskertje op te doen. Ik had nog een tube in de kast liggen van Dr. van der Hoog Hypo Sensitive. Deze had ik een tijdje geleden al gekocht, en dit wou ik graag nog even met jullie delen.

Hypo Sensitive Masker

De verpakking is vrij simpel, een witte tube met kwast! Met grote letters zie je staan, Hypo Sensitive.

Hypo Sensitive Masker

Hier kan je goed zien wat er in zit. Voor de ingrediënten freaks altijd fijn om te weten!

Hypo Sensitive Masker

En dan de kwast, die vind ik echt ideaal! Ben gewend aan zakjes en potjes, gewone tubes, dan is dit zoveel makkelijker. En schoner uiteraard! Helemaal geen vieze vingers meer..

Hypo Sensitive Masker

DHypo Sensitive Masker

Het masker voelt eenmaal opgesmeerd, een beetje koud aan..Daar moest ik wel even aan wennen, een soort koude tinteling. Na een minuut of 15 was je het masker af met een lauw warm washandje. Ik vind het een heel fijn masker, mijn huid voelt weer wat zachter. En ziet er inderdaad ook een stukje kalmer uit, de rode vlekjes zijn wat rustiger geworden. Normaal ben ik wat meer van de agressieve maskers, maar dit heeft mijn huid ook soms echt nodig. En het is gewoon heerlijk om zo te tutten vind ik! Ben helaas vergeten een na foto te maken.

Dit masker is te koop bij onder andere Kruidvat en de online shop van Dr. van der Hoog

 

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  Anna
  mei. 2013 at 09:02

  Het lijkt mij een fijn masker die je ook nog eens op een handige manier kunt opsmeren 🙂
  XOXO

  http://www.fashionanna.com

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2013 at 09:06

   Het is zeker een fijn maskertje.. én geen vieze handen 😉

 • Reply
  martina
  mei. 2013 at 11:20

  ik gebruik zelf ook erg graag de dr vd hoog maskertjes 🙂

 • Reply
  Lisanne
  mei. 2013 at 11:53

  Goede review! Lijkt me een fijn masker. 🙂

 • Reply
  Beautyjuf
  mei. 2013 at 12:32

  Helaas, maar ik vind de producten van Dr. van der hoog niet fijn…Ik krijg er uitslag van, roodheid en een geirriteerde huid 🙁 Fijn dat deze jouw goed bevalt! P.s. ik volg je via Bloglovin’ Ik vind dat je een leuk blog hebt 🙂

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2013 at 14:43

   Oh dat is niet fijn, vervelend dat je dat er juist van krijgt…

 • Reply
  Joyce
  mei. 2013 at 15:25

  handig met zo’n kwast eraan!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  mei. 2013 at 16:14

  wat handig met die kwast, en wat knap dat je zo helemaal zonder make-up op de foto durft! je huid vind ik er echt super uitzien zo hoor 🙂

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2013 at 18:30

   Haha Dankje.. Nou hij is wel onrustig hoor.. Puistjes 🙁

 • Reply
  Dionne
  mei. 2013 at 16:39

  Kriebelt die kwast niet?

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2013 at 18:31

   Nee die kwast kriebelt niet 😉

Leave a Reply