Beauty

Easy Look + Estee Paris eindoordeel

Soms wil ik een beetje kleur in mijn ooglook, zonder dat het overduidelijk is. Dan vind ik het makkelijk om voor een klein beetje kleur te gaan onder mijn oog. De kleuren op mijn ooglid, heb ik vrij sober gehouden. Bruin & Zwart….
Easy Look + Estee Paris
Ik heb matte kleuren gebruikt, deze heb ik ook niet onwijs zwaar aangezet. Zodat het geheel vrij rustig is, en niet opvallend. Daar heb je wel eens behoefte aan toch! Onder mijn ogen heb ik met een paars oogpotloodje een lijntje getrokken. Om deze kleur een ietsie pietsie te verhelderen en de lijn wat te setten, heb ik deze iets versterkt met een klein beetje paarse oogschaduw. Sober, met een fleugje kleur.
Easy Look + Estee Paris
Wat mij op deze foto’s heel erg opvalt, is dat mijn wimpers echt onwijs lang zijn geworden! Bravo Estee Paris! Ik heb dit een aantal maanden keurig elke avond aangebracht, en had er eerst een beetje een hard hoofd in dat mijn wimpers echt langer zouden worden. Maar ik moet nu echt toegeven dat ze stukken langer en voller zijn geworden! Helaas lukt het mij steeds niet goed om foto’s te maken zonder mascara.
Easy Look + Estee Paris
Op bovenstaande foto’s draag ik een laagje, een heel dun laagje mascara! Voor het gebruik van Estee Paris wimperserum, zagen mijn wimpers er echt niet zo mooi uit.Estee Paris update 2 weken
Zo zagen mijn wimpers er uit voor het gebruik van Estee Paris.(dit is  zonder mascara) Klik op de foto voor het artikel.teal ooglook
Dit is een foto van vorig jaar, voor het gebruik van Estee Paris. (Hier draag ik meerdere lagen mascara) Klik op de foto voor artikel.

Oordeel zelf maar.. Ik ben er erg tevreden over!

Dan kan je het wimperserum bestellen voor €119,95,- op de website van Estee Paris

You Might Also Like...

6 Comments

Leave a Reply