My Blog Review Swatch

ELF Blush Palettes Light & Dark

Ze zijn al een tijdje in het assortiment van ELF, maar op de een of andere manier kwam ik daar vrij laat achter. De Blush Palettes van ELF. Ik had ze wel eens voorbij zien komen, maar nooit bij stil gestaan dat ze van ELF waren.

ELF_Blush_Palette_Light_Dark_2

De ELF Blush Palettes Light & Dark zijn keurig verpakt. Je kan aan de verpakking al zien, dat het om de wat duurdere lijn van ELF gaat. Het is allemaal net een tikkeltje chicer! ELf blush palette light dark review

De palettes zelf zien er ook heel mooi strak uit, strak zwart. Helaas zie je daar wel snel viezigheid op, maar desondanks dat, prachtig!elf blush palettes mirror 6 blushes

Wat ik persoonlijk echt ideaal vind, is dat de palettes een grote spiegel hebben. Zo kan je hem prima meenemen, en onderweg gebruiken. Of bijvoorbeeld op vakantie, en dergelijke. Links zie je het Light palette, deze bevat meer roze tinten. Rechts Dark, deze oogt echt ook flink donker, met meer rode tinten.

Blush Palette – Light

elf blush palette light review swatches
elf blush palette light review swatches
elf blush palette light review swatches

Linksboven is een super koele mat lichtroze, rechtsboven is matte, zandbruin met een vleugje oranje.
Linksonder is mat medium roze, rechtsonder is koraal/rood met shimmers die je niet echt terugziet op de huid

Blush Palette – Dark

elf blush palette dark review swatches elf blush palette dark review swatches

elf blush palette dark review swatches

Linksboven, matte warm oudroze – Rechtsboven, felle donker roze
Linksonder prachtig baksteenrood met shimmers – rechtsonder nog donkerdere roodtint met een vleugje bordeaux en bruin.

Wat vind ik ervan..

Ik vind beide palettes qua pigmentatie echt geweldig. Eigenlijk geven ze allemaal heel goed kleur af, dat had ik stiekem niet verwacht, in ieder geval niet bij elke tint. Het palette Light, is zoals de naam al zegt voor de lichtere huid en Dark voor de donkere. Dit is ook goed te merken, voor de lichtje huidjes is het Dark palette namelijk wel echt heftig en donker. En het Light palette zou bij een donkere/getinte huid meer wegvallen. Zelf denk ik dat ik, als ik voorzichtig ben, alle kleuren zou kunnen dragen! Deze zullen jullie vast nog wel tegenkomen de komende tijd in looks!

Wat ik trouwens vergeten ben te fotograferen, de blushes zijn allemaal los te klikken. Heel handig, voor als je de volgorde wil veranderen, of je favoriete blushes uit beide palette samen in een palette wilt.

De blush palettes zijn te bestellen in de webshop van ELF voor maar €6,- per stuk, zelfs de studio-lijn valt dus nog steeds onder de categorie goedkope make-up!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  manon
  november. 2015 at 12:31

  Wauw wat een pigment!

 • Reply
  jeapiebel
  november. 2015 at 20:58

  Dat niet bij iedere tint zo’n goed pigment is dat kan ik me voorstellen. Ik vind alle kleuren mooi zo bij jouw swatches te zien.

 • Reply
  Alice Mandaro
  december. 2015 at 14:13

  Prachtige pigmenten!

Leave a Reply