Lippen My Blog Review Swatch

Elf Lipsticks

In deze post, FOTD konden jullie er stiekem al eentje zien! Maar nu laat ik jullie weten wat ik er van vind! Het gaat over de ELF lipsticks, die ik heb laten zien in mijn laatste shoplog!

Elf Lipsticks

De huls oogt ‘gewoon’ gewoon, simpel, redelijk cheap.. Maar wel leuk detail vind ik het transparante randje in de huls! Zo kan je aan de buitenkant goed zien om welke kleur het gaat. Verder voelen ze ook een klein beetje goedkoop aan. De dop gaat bij beide lipsticks vrij stroef, ik weet niet of dat altijd zo is bij ELF Lipsticks? Qua geur vind ik er niets mis mee, dat vind ik wel een groot pluspunt! Want als je lipstick niet lekker ruikt, zal je hem volgens mij ook niet zo snel/vaak dragen. De eerste kleur die ik laat zien, die jullie zondag ook al stiekem hebben kunnen zien. Is de rode lipstick, Fearless .. Klinkt spannend, vind je niet?

ELF Lipsticks

ELF Pakket-30

Zo is de kleur op mijn hand, net hoe het licht er opschijnt.. Maar hij is toch echt rood!ELF LipstickELF Lipssticks-8

Hij smeert wel goed, een beetje droog.. Op mijn lippen voelde het ook zo, vrij stug en droog! Wat ik ansicht niet erg vind, aangezien ze dan vaak wat beter op hun plek blijven. Maar het accentueert ook eventuele velletjes! Dus voor je deze ELF lipstick opdoet, zou ik eerst je lippen even goed scrubben! De kleur is sterk, hij knalt! En blijft ook goed zitten!
ELF Pakket-31

De tweede kleur die ik heb aangeschaft is Classy! Een zacht roze prinsessen kleurtje! Het is een mierzoet, echt barbie kleurtje zoals je al goed kan zien op mijn hand.. Ik ben benieuwd!

ELF Lipssticks-10ELF Lipssticks-7

Ai! Hier kan je goed zien, dat je geen velletjes moet hebben op je lippen! De kleur, ik had het niet verwacht toen ik hem op mijn hand swatchte.. Maar ik vind hem eigenlijk best wel mooi staan! In plaats van echt een barbie mondje, vind ik hem wel lief!

Zeker voor een prijs van €1,- p.s denk ik dat dit echte musthaves zijn! De kleur is van beide erg goed gepigmenteerd, ze blijven erg goed op hun plek.. Wat wil je nog meer…! Ik ga hier zeker meer kleuren van aanschaffen ben ik bang! Je kunt ze vinden in de webshop van ELF

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Nena
  oktober. 2013 at 06:37

  Best goed hé!

 • Reply
  Jana Vmh
  oktober. 2013 at 07:34

  Die eerste kleur is mijn favoriet 🙂

 • Reply
  Malou
  oktober. 2013 at 09:18

  Heel mooi!

  Ik volg je 🙂

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  oktober. 2013 at 09:40

  ik vind de roze je ook verrassend mooi staan!

 • Reply
  Tess
  oktober. 2013 at 09:52

  Wat een mooie lipstick, zeker voor die prijs. Wauw!

 • Reply
  Saskia
  oktober. 2013 at 15:52

  Ik vind ze je allebei supermooi staan! Vooral de rode!

Leave a Reply