Beauty makeup Review Swatch

ELF Little Black Book + Swatches!

Laatst zagen jullie deze al in mijn shoplog van ELF!. ELF’s Little Black Book.. Ik heb er al een paar looks mee kunnen maken, waarvan jullie ook al wat hebben kunnen zien. Zoals deze FOTD Nu laat ik jullie het hele boekje zien, met de bijbehorende swatches, later in het artikel!
ELF Pakket-20
ELF Little Black Book
Ik vind Little Black Book er grappig uitzien, echt als een boekje. Het zit magnetisch dicht en ik vind de verpakking opzich best praktisch! Door de dikke verpakking is het lekker stevig, en zullen de oogschaduws niet zo snel breken als je hem bijvoorbeeld per ongeluk laat vallen. (dit heb ik al gehad, en ze waren gelukkig nog allemaal in orde) ELF Pakket-21
Aan de linkerkant zitten 20 kleuren oogschaduw, het lijken er op de foto wat meer, maar dit komt omdat het spiegeltje refelcteerd! Aan de rechterkant, zitten 28 kleuren! Ook best fijn dat er een spiegeltje in zit, mijn palettes van Mua hebben dit bijvoorbeeld niet.
ELF Pakket-22
Dit zijn de 20 kleuren aan de linkerkant van het boekje. Alle rijen beginnen met lichte tinten, die steeds donkerder worden. De finish van de oogschaduw verschild, er zit van alles tussen!ELF Pakket-23
Deze 28 kleuren kan je aan de rechterkant vinden! Ik ben erg benieuwd naar de pimentatie!
ELF Pakket-24
ELF Pakket-25
Ik vind het tot nu toe, allemaal erg leuk er uit zien, maar is het ook daadwerkelijk wat..!?

Tijd om te swatchen!

ELF Little Black Book
Dit is de 1e rij, de rij aan de linkerkant! Allemaal roze tintjes. De 2e kleur, de huidskleurige is de enige die bijna geen kleur afgeeft. Verder zien ze er goed uit vind ik. ELF Little Black Book

Dit zijn de 2 middelste rijen van de linkerkant. Ook deze kleuren zien er allemaal goed uit!
ELF Little Black Book
Dit is een beetje een onhandige foto! Op deze foto zie je de laatste rij van links & de 1e rij van rechts! Beetje stom gedaan… Maar hoop dat jullie weten welke kleuren ik ermee bedoel! Wauw, die kanariegeel!
ELF Little Black Book
De 2e rij van rechts. Van roze, naar rood overgaand!
ELF Little Black Book
De 3e rij van rechts. Deze kleuren vind ik echt prachtig! Wat een mooie diverse tinten paars!
ELF Little Black Book
En dan de 4e rij van rechts. Van deze kleuren sta ik echt versteld, wat een pigmentatie! Echt prachtig!

Mijn conclusie, ik vind het een super paletje… Zeker voor een prijs van €6,- vind ik deze zeker het aanschaffen waard. Het kan heus altijd beter, de oogschaduws kruimelen namelijk erg. Waardoor je erg moet opletten, dat je niet te veel op je kwast neemt. Ivm fall-out.. En sommige kleuren mochten van mij iets sterker gepigmenteerd zijn. Maar Overall vind ik hem super, ik vind de paarse, de turkuoise, rood & koper erg gaaf! En denk dat ik hier nog veel plezier aan ga beleven!

ELF Little Black Book
Je kunt hem vinden op EyesLipsFace

You Might Also Like...

18 Comments

 • Reply
  Beautyjuf
  oktober. 2013 at 05:39

  Goede pigmentatie voor die prijs 🙂 Leuke & afwisselende kleuren.

 • Reply
  Nena
  oktober. 2013 at 06:48

  Valt best mee hé! 🙂

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 12:04

   Zeker weten!!

 • Reply
  Manon
  oktober. 2013 at 07:51

  Ziet er goed uit zeg!

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 12:05

   🙂

 • Reply
  Jana Vmh
  oktober. 2013 at 09:07

  Ik vind de kleuren en verpakking erg mooi 🙂

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 12:05

   ik ook <3

 • Reply
  Saskia
  oktober. 2013 at 10:58

  Wat een ontzettend mooi palletje zeg! Erg mooie kleuren, kan je echt heerlijk mee afwisselen 🙂

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 12:04

   Leuk he!

 • Reply
  BeautyMan
  oktober. 2013 at 15:43

  Wauw, zo veel kleuren! Grappig dat het net een boek is.

 • Reply
  Tess Evea
  oktober. 2013 at 17:21

  Wat een geweldige pigmentatie en wat een mooi palette.

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 18:37

   Leuk is ie he.. 🙂

 • Reply
  Vera
  oktober. 2013 at 20:54

  Ziet er prachtig uit!

 • Reply
  lisa
  oktober. 2013 at 09:29

  Ik had hem eerlijk gezegd veel slechter verwacht. Alleen maar goed zo’n meevaller! (:

 • Reply
  caroline
  oktober. 2013 at 11:54

  mooie kleuren, cadeau-idee !
  Leuke laatste foto , creadoekje

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  oktober. 2013 at 13:13

  pfoeee dat ziet er niet slecht uit zeg! echt heel mooi

 • Reply
  Josanne
  oktober. 2013 at 08:13

  Wow, mooie kleuren met lekkere pigmentatie!

 • Reply
  Saskia
  oktober. 2013 at 12:14

  Wauw, inderdaad een goede pigmentatie! Jammer dat ze brokkelen, maar voor die prijs lijkt het me zeker een goede set 🙂

  ♥ Saskia

Leave a Reply