Beauty Lippen makeup

Emani Vegan Cosmetics Lip Shine & Hydrating Lip Color

Dit afgelopen jaar is Nederland een nieuw 100% vegan make-up merk rijker geworden met Emani! Emani Vegan Cosmetics heeft een mooi, redelijk gevuld assortiment, speciaal om ook verzorgend te werken. Ze maken veel gebruik van plantaardige olien en andere hydraterende ingredienten. De oprichtster heeft dit merk gecreeerd omdat ze door haar eigen probleemhuid op zoek was naar de juiste makeup, die ze niet tot weinig kon vinden. Ze zijn ontworpen om de huid er mooier uit te laten zien maar tegelijkertijd de huid op een natuurlijke manier te verbeteren.

Ik ben benieuw, jullie ook?

Emani Vegan Cosmetics Lip Shine & Hydrating Lip Color

Emani Vegan Cosmetics Lip Shine & Hydrating Lip Color

De verpakkingen vind ik mooi en kleurig!

Emani Lip Shine €21,80

Emani Vegan Cosmetics Lip Shine & Hydrating Lip Color

Emani Vegan Cosmetics Lip Shine & Hydrating Lip Color

Lipshine Beauty queen
Lipgloss is vaak niet voor mij weggelegd, omdat ik vaak van mening ben dat het viezig en nattig aanvoelt. De Lip shine valt mij alles mee, hij is lekker stevig, en na een paar minuten op de lippen dikt hij nog wat meer in en voelt hij een beetje als een romige lipbalm. Fijn dus! De roodbruine kleur van de gloss is goed gepigmenteerd, vind ik ook erg mooi. Ruikt wel een beetje zoet, maar dit is na het aanbrengen redelijk snel weer weggetrokken. Ook voelt de Lipshine goed hydraterend, iets wat in de winter echt heel fijn is. De vormgeving vind ik mooi, een stevige huls en de applicator is wat platter afgevlakt dan normaal. Dat zorgt ervoor dat het aanbrengen fijner gaat dan met een ronde applicator. En hoe gaaf ziet de gloss swirl er uit, prachtig toch!
“Vitamine E, een krachtige antioxidant voedt de lippen intensief”

Hydrating Lip Color €23,90

Emani Vegan Cosmetics Lip Shine & Hydrating Lip Color

Emani Vegan Cosmetics Lip Shine & Hydrating Lip Color

 Hydrating lip color Wine me up
Dit is echt een Juliette kleur, een heerlijke bruintint die voor mij heel veilig is. De hydrating lip color lipstick is super romig en smeert makkelijk uit. Ook vind ik de dekking erg goed! Ruikt net als de gloss best zoet, maar dit verdwijnt snel na het aanbrengen. Omdat de lipstick voor 80 % uit organische ingrediënten bestaat droogt  hij de lippen niet uit. De verpakking heb ik niks op aan te merken, gewoon mooi strak, onderscheid zich door de net niet standaard vorm. Er zijn nog 12 andere kleuren, dus voor ieder wat wils.
“Organische vruchtextracten en essentiële oliën zorgen voor optimaal zachte, verzorgde lippen”

Emani Vegan Cosmetics Lip Shine beauty queen & Hydrating Lip Color Wine me up swatchesDe swatches bevallen mij beide erg goed, zowel de gloss als de lipstick hebben een mooie kleur én een goede dekking.
Emani Vegan Cosmetics Lip Shine & Hydrating Lip Color full face swatchLipshine Beauty queenEmani Vegan Cosmetics Lip Shine & Hydrating Lip Color full face swatch Hydrating lip color Wine me up

Ik vind beide producten van Emani Vegan Cosmetics erg fijn, en met het oog op de hydratatie al helemaal. Het is echt iets wat mijn lippen in de winter wel kunnen gebruiken. En ik ben ook zeker erg nieuwsgierig geworden naar andere producten van Emani!

Mochten jullie dit nu ook zijn, dan heb ik een mooie korting voor jullie! De gehele maand december krijgen jullie namelijk 15% korting als jullie mijn kortingscode gebruiken.

Voer op de website van Spiller óf emanimakeup.nl TJU16  in en krijg 15% korting op de gehele lip collectie t/m 31 December 2016..

Wil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke pagina Volg tjuly op instagram lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen Volg tjuly op Facebook

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    manon
    november. 2016 at 14:47

    Wine me up vind ik echt heel erg mooi

Leave a Reply