Beauty makeup Ogen

Essence 2 in 1 eyeliner pen

Laatst heb ik weer eens een eyelinerstift gekocht, gewoon om uit te proberen. Ik heb er namelijk bijna altijd wel problemen mee. Potloodjes trekken op de een of andere manier veel makkelijker een lijntje. De stift die ik uit probeer is de 2 in 1 eyeliner van Essence 2,99. De ene kant heeft een dunne lange stift, de andere kant een schuine stevigere stift.

Essence 2 in 1 eyeliner

Hier heb een gewoon lijntje getrokken (2x) met de dunne kant.

Essence 2 in 1 eyeliner

Hier heb ik (1x) een lijntje getrokken met de dikke kant.

 

Normaal vind ik de dekking altijd slecht, deze keer vond ik het op zich wel meevallen, na 2 keer overtrekken zat het lijntje goed. Zeker de schuine kant is heel makkelijk in gebruik!  Misschien ga ik het nu toch wat vaker gebruiken, en merk ik gelijk hoe het met de houdbaarheid is gesteld.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply