My Blog Ogen Review Swatch

Essence – Eyeshadow Base

Ik was nog opzoek naar een oogschaduw basis, want deze had ik nog niet. Toen ik deze bij het Kruidvat zag van Essence kon ik hem dus niet laten liggen!

Essence – Eyeshadow Base

Essence-eyeshadow-primer-2
Essence-eyeshadow-primer-3

Ik vind de uitstraling van de base meevallen, vaak vind ik Essense zo kinderlijk overkomen. Maar deze collectie vind ik best gezellig ogen!  Op de huls zie de de tekst I <3 Stage. Als je hem open draait, zie je dat de applicator net als die van een lipgloss is. Vind ik persoonlijk wel handig om te gebruiken! Goed gedoseerd, en verdeeld makkelijk.

Essence-eyeshadow-primer-4

Essence eyeshadow primer-1

Zoals je kunt zien is de eyeshadow base vrij licht van kleur, ook is deze wat gelig. Dat maakt voor mij gelukkig niet uit, aangezien mijn huidskleur ook vrij gelig is. Wel denk ik, dat als ik wat meer zon op mijn huidje heb gehad, dat hij wat licht is voor mij. Maar dat zullen we wel zien! (als de zomer nog komt) Ook kan ik mij voorstellen, dat meiden met een lichtere huid de kleur van deze eyshadow base tegenstaat.

Essence eyeshadow primer-5
Op deze swatch kan je zien, dat de kleur helemaal weg is. En heel natuurlijk blend met mijn eigen huidskleur. Ik ben blij met deze eyeshadow base, en ben nu stiekem ook wel nieuwsgierig naar de base van Too Faced! Maar goed, dat komt vast snel aan bod. Deze van Essence kan je gewoon kopen bij Kruidvat voor €2.49!

You Might Also Like...

3 Comments

Leave a Reply