Handen & Nagels My Blog Review

Essence – Nude glam

Ik ben verslaafd aan Nagellakjes! Alle kleuren en soorten zou ik wel willen hebben. Maar wat ik ondanks de hoeveelheid en verscheidenheid van kleuren toch het meeste gebruik zijn nude lakken.
Essence - Nude Glam

Toen ik laatst even in de grabbelbak van het kruidvat keek zag ik deze Nude glam van essence liggen. Voor maar €0,50! Dat kan ik dan echt niet laten liggen!

Ik zou niet heel snel lakjes an essence kopen, heb er namelijk een paar die ik vrij dik vind.. Meestal loop ik snel door naar het Catrice vak.
Essence - Nude Glam

Terwijl ik de kleuren van essence altijd erg leuk vind, ze hebben een heel fleurige collectie! Het flesje ziet er keurig uit, al vind ik ze ook wel kinderlijk ogen. Geen idee waarom..

De kleur is licht beige, en in het licht zie je een roze/gelige glans. Ik moet zeggen het kwastje lakt heerlijk, wel goed opletten dat ik er niet te veel lak op heb. Anders word het snel te dik, wat de droogtijd er niet beter op maakt. De kleur is subtiel, maar toch vind ik hem echt super! De kleur is niet te bruin, roze maar precies goed! Alsof hij gemaakt is voor mijn huidskleur. Met een gele ondertoon.

Essence - Nude Glam

Wel heb je een laag of 2 à 3 nodig om hem mooi dicht te krijgen. Hij is absoluut niet stroperig, bobbelig. Als ze allemaal zo zijn, ga ik er zeker meer van aanschaffen! Top!
Zeker de kwaliteit en prijs verhouding!

Te koop bij onder andere kruidvat meer info op essence

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Keytothefuture
  mei. 2013 at 16:13

  Mooi subtiel kleurtje!

 • Reply
  Silke
  mei. 2013 at 10:21

  Oooeehh, wat een mooi kleurtje!

 • Reply
  Merel
  mei. 2013 at 14:45

  Super leuk en zomers kleurtje! Fijn dat ‘ie ook van goede kwaliteit is, had ik eerlijk gezegd niet verwacht.

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2013 at 18:54

   Altijd makkelijk, nude tinten.. En inderdaad de kwaliteit van de lak verraste mij ook! Super toch…

Leave a Reply